Pınar Altuğ'un sabrı taştı! Dayanamayıp o konuşmaları ifşa etti: Okuyanların ağzı açık kaldı!

Pınar Altuğ'un sabrı taştı! Dayanamayıp o konuşmaları ifşa etti: Okuyanların ağzı açık kaldı!

Deprem sonrası Hatay'a giderek yardım faaliyetlerine katılan oyuncu Yağmur Atacan, evine döndükten sonra duygularını sosyal medyada dile getirdi. Depremle ilgili yardım çağrılarında bulunan Pınar Altuğ ise bazı özel yazışmaları ifşa ederek takipçilerini şaşkınlığa uğrattı. Yağmur Atacan da, "Karımı üzmeyiniz, üzülmeyiniz" paylaşımında bulundu. İşte, Pınar Altuğ ifşa yazışmaları...

Kahramanmaraş'ta 6 Ocak 2023 Pazartesi günü saat 04.17'de 7.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Merkez üssü Pazarcık ilçesi olan depremde şu ana kadar 43 bin 556 kişi hayatını kaybetti, 108 bin 281 kişi yaralandı. Suriye'den Ankara'ya kadar birçok bölgede hissedilen zelzelenin ardından artçı sarsıntıların yanı sıra saat 13.25'te Ekinözü merkezli 7.5 büyüklüğünde bir deprem daha yaşandı. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), depremden etkilenen illerden 216 bin 347 afetzedenin başka illere tahliye edildiğini bildirdi.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan, Anadolu'nun 11 ilini vurup geçen depremlerle ilgili sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarıyla yakından takip ediliyor.

pinar-altug-ifsa-5.jpg

YAŞADIKLARINI ANLATTI

Geçtiğimiz günlerde evine dönen Yağmur Atacan, duygularını bir sosyal medya paylaşımıyla dile getirdi.

Atacan, şunları söyledi: "Kafamı dağıtmaya çalışıyorum, olmuyor. Bugün tam 1 hafta olacak döneli, bende bir anormallik var diyordum. Haberleri dinledikçe görüyorum, çok şükür normalim."

pinar-altug-ifsa-1.jpg

Yağmur Atacan, Deprem bölgesinde geçirdiği günleri de anlattı:

"60 saat direksiyondaydım. Toplam 6 saat mi uyudum, hesaplayamıyorum. 4 günü 14 gün gibi yaşadım. Kendimize yedek çamaşır almayı bile düşünmeden yola çıktık. Günlerce uyumadık, beslenmedik. Herkese yetemezdik biliyoruz ama 'Keşke şöyle yapsaydım' demedim. Eve vardım, vicdanım rahat ama gördüklerimi arkada bırakmak imkansız. Onların eski hayatlarına dönme ihtimali yok diyordum, artık bizim de zor."

DEPREMZEDE İLE YAZIŞMASINI YAYINLADI

Yağmur Atacan, yardım götürdüğü kadından gelen mesajı yayınlayarak takipçilerine sordu: "Soruyorlar, bir daha gider misin? diye! Söyle! Sen olsan?"

pinar-altug-ifsa-3.jpg

ÇOCUKLAR DUYMASIN'DAKİ O SAHNEYİ PAYLAŞTI!

Sahnede, uyuyan Haluk karakterine telaşla depreme dair önlem alınması gerektiğini anlatmaya çalışan Meltem karakteri, şu sözleri söylüyor:

"Haluk! Deprem öyle önceden randevu alıp gelmeyecek bir anda gelecek habersiz hazırlıksız... İnsanlar açlıkla susuzlukla savaşıyor. Kim bilir bizde neler olur yağmalar filan olur herhalde. Elimizdeki bir şişe suyu bile alıp giderler."

pinar-altug-ifsa-6.jpg

"ANLAYAMADIĞIM BİR ŞEYLER OLUYOR"

Bazı sosyal medya kullanıcılarına kendi hesabından ona ait olmayan mesajların gittiğini dile getiren Pınar Altuğ, şu ifadeleri kullandı:

"Anlayamadığım bir şeyler oluyor. Ben kimseye özel mesajla yardım linki göndermedim. Şimdi gelen mesajlar böyle bir şey yaşandığını söylüyor. Hesabım ben de ama acaba eş giriş vs. mi yaşanıyor? Lütfen bu tür mesajlara itibar etmeyin."

pinar-altug-ifsa-4.jpg

O YAZIŞMALARI İFŞA ETTİ!

Pınar Altuğ, daha sonra ise videolu bir açıklamada bulundu. Ünlü oyuncu, paylaşımının altına da şu notu ekledi:

"Benden özel mesajla link gelirse lütfen itibar etmeyin! Asrın afetini yaşadığımız şu günlerde birilerini dolandırmaya çalışmak! Bu ahlaksızlığı, insafsızlığı, terbiyesizliği, manyaklığı aklım almıyor! Hesabım bende, gerekli her türlü önlemi aldık ama yine de böyle bir mesaj gelirse lütfen benimle iletişime geçin. Teşekkürler."

pinar-altug-ifsa-7.jpg

"KARIMI ÜZMEYİNİZ, ÜZÜLMEYİNİZ"

Çektiği bir videoyu yayınlayan Yağmur Atacan, şunları söyledi:

"Bunu yapana kansız deniyor. Çünkü bunu yapan herhangi bir şeyin çocuğu olamaz. Yani bir insanın evladı olamaz. Bir hayvan yavrusu da bunu yapmaz. Kala kala geriye kansız kalıyor. Vatanını sevmeyen, hain, öyle şeyler diyebiliriz..."

Atacan, paylaşımının altına da, "Karımı üzmeyiniz, üzülmeyiniz" notunu düştü.

pinar-altug-ifsa-2.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN