Akaryakıt alışverişini bedavaya getiren kampanya! Araç sahipleri bayram edecek: 75 TL indirim için bunu yapın!

Akaryakıt alışverişini bedavaya getiren kampanya! Araç sahipleri bayram edecek: 75 TL indirim için bunu yapın!

Ziraat Bankası akaryakıt kampanyası, araç sahiplerinin yüzlerini güldürüyor. Son yıllarda akaryakıt fiyatlarına gelen zamlar, vatandaşları karar kara düşündürürken birçok banka çeşitli akaryakıt kampanyaları düzenleme başladı. Ziraat Bankası akaryakıt alışverişine özel kampanyasını resmen duyurdu. İşte, Ziraat Bankası akaryakıt kampanyası başvuru şartları...

Benzin, motorin, otogaz fiyatlarına gelen zamlar araç sahiplerini isyan noktasına getirdi. Ekonomik kriz nedeniyle bütçesi zaten sarsılan vatandaşlar, akaryakıt fiyatlarının fırlaması karşısında ne yapacağını bilemiyor.

Akaryakıttaki krizi hafifletmek isteyen bankalar, araç sahiplerine yönelik çeşitli kampanyalar düzenlemeye başladı. Araç sahiplerinin aldıkları akaryakıt alışverişlerine karşılık olarak indirim ya da ek akaryakıt harcaması için ödül veriliyor.

Yeni akaryakıt kampanyasını duyuran Ziraat Bankası, müşterilerinin yapacağı akaryakıt alışverişlerine hediye 75 TL veriyor.

ZİRAAT BANKASI'NDAN AKARYAKIT ALIŞVERİŞİNE 75 TL HEDİYE

Ziraat Bankası, 250 TL ve üzeri dördüncü akaryakıt ya da otogaz harcamasına 75 TL Bankkart Lira hediye edeceğini duyurdu.

Kampanyanın 16 Şubat ile 31 Mart 2023 tarihleri arasında geçerli olduğunu duyuran Ziraat Bankası, katılımın Bankart Mobil ya da Bankkart internet sitesi üzerinden yapılması gerektiğini paylaştı

ZİRAAT BANKASI AKARYAKIT KAMPANYASI BAŞVURU ŞARTLARI

Ziraat Bankası'nın kampanya koşullarına dair açıklaması şöyle:

16 Şubat - 31 Mart 2023 tarihleri arasında Bankkart'ınız ile anlaşmalı akaryakıt istasyonlarında Bankkart POS'undan farklı günlerde ve tek seferde yapacağınız 250 TL ve üzeri dördüncü akaryakıt ya da otogaz harcamalarınıza 75 TL Bankkart Lira verilecektir.

Ziraat Bankası'nın akaryakıt kampanyasından; Bankkart, Bankkart Genç, Bankkart Başak, Bankkart Business sahibi müşteriler hem kredi kartı hem de banka kartı özelliği ile faydalanabilir.

Bankkart ücretsiz kartlar kampanyaya dahil değil. Kampanyaya katılım sadece asıl kart sahibi müşteriler tarafından yapılabilir, ek kartlar ile yapılan harcamalar ise asıl kart sahibi müşterinin harcamalarına dahil edilir.

Kazanılan Bankkart Liraları, 6 Nisan 2023 tarihinde hesaplara yükleyeceğini açıklayan Ziraat Bankası, Bankkart Lira kullanılarak yapılan işlemlerin kampanya kapsamında ödül kazanamayacağını duyurdu.

ZİRAAT BANKASI AKARYAKIT KAMPANYASI BAŞVURU SAYFASI

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN