Fulya Öztürk'ün son hali kahretti! Psikolojisi bozulmuştu

Fulya Öztürk'ün son hali kahretti! Psikolojisi bozulmuştu

Günlerdir deprem bölgelerinden haber aktaran Fulya Öztürk'ün son hali görenleri şaşırttı. Ailesinin de Adana'da yaşadığı ünlü muhabirin her açıklaması sosyal medyada gündem olurken, 14 gün içindeki değişimi ise izleyenleri üzdü. Bakın başarılı muhabir deprem felaketinden nasıl etkilendi?

Depremin ilk gününden beri durmak bilmeden çalışan Fulya Öztürk'ün son hali korkuttu. Çok az uykuyla oralardaki gelişmeleri an be an aktaran Fulya Öztürk Kahramanmaraş'ın ardından şimdi de Hatay' da görev yapıyor. Öztürk son hali sosyal medyada gündem oldu.

ozturk.jpg

FULYA ÖZTÜRK'ÜN SON HALİ ÜZDÜ

FOX TV'de Fulya ile Umudun Olsun programını bitirip tekrardan CNN'e geçen ve muhabirlik yapan Öztürk deprem bölgelerinde yaşananları an be an aktarmaya devam ediyor.

ozturk1.jpg

Yorgun olduğu görülen Öztürk'ün gördükleri ve şahit oldukları karşısında psikolojisinin bozulduğu da iddia edilmişti.

UYKSUZU VE BİTKİN...

Yaşadıkları için "Yası içinde tutuyorum" diyen Öztürk'ün son halleri sosyal medyada gündem oldu.

cnn.jpg

Bulunduğu yerlerden haber ulaştıran Öztürk'ün uykusuz yüzü ve kararmış göz altları sevenlerini korkuttu. Sevenleri Fulya Öztürk'ün sağlığından endişe ediyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (27)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
27 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN