Selami Şahin'in oğlundan korkutan haber: Apar topar hastaneye kaldırıldı

Selami Şahin'in oğlundan korkutan haber: Apar topar hastaneye kaldırıldı

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde minibüsle kamyonetin çarpışması sonucu aralarında usta sanatçı Selami Şahin'in oğlu Fikret Emirhan Şahin'in de bulunduğu 4 kişi yaralandı. Manisa Şehir Hastanesi'ne sevk edilen Emirhan Şahin ve diğer yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Usta sanatçı Selami Şahin'in oğlu Fikret Emirhan Şahin feci bir kazaya karıştı. İzmir- İstanbul Otoyolu Turgutlu geçişindeki Hamzabeyli mevkisinde meydana gelen trafik kazasında Emirhan Şahin'in de içinde olduğu Kürşat Ö.’nün kullandığı minibüs, Mazlum S. idaresindeki kamyonetle çarpıştı.

11Çarpışmanın etkisiyle minibüs bariyerlere çarparken kamyonet ise devrildi.

Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine 112 Acil Servis ekipleri ile Manisa Büyükşehir Belediyesine bağlı itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

12

Kazada Minibüs sürücüsü Kürşat Ö. ile yolcular Andreas Rangavis, Celal Gökhan Güldal ve sanatçı Selami Şahin’in oğlu Fikret Emirhan Şahin ambulansla Turgutlu Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN