Atiye 3. sezon ne zaman başlayacak? İzleyicileri sevindiren gelişme

Atiye 3. sezon ne zaman başlayacak? İzleyicileri sevindiren gelişme

Şanlıurfa’daki Göbeklitepe’nin konu edindiği ve başrollerinde Beren Saat ile Mehmet Günsür'ün oynadığı Atiye’nin 3. sezonu için heyecanlandırıcı bir gelişme yaşandı. Kovid-19 salgını sebebiyle durdurulan Atiye’nin 3. sezon çekimleri yeniden başladı.

Netflix’te yayınlanan ve ilk iki sezonunda geniş bir izleyici kitlesine ulaşan Atiye dizisinin 3. sezonu için geri sayım başladı. Dizinin yöneticileri Atiye’nin 3. sezonunun ne zaman başlayacağına dair net bir açıklama yapmasa da yeniden başlayan çekimler, yeni sezonu bekleyenleri sevindirdi.

ATİYE’NİN 3. SEZONU NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Dünyayı ve Türkiye’yi etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınından dolayı Atiye'nin 3. sezon çekimleri durdurulmuştu. Alınan tedbirler kapsamında Atiye’nin 3. sezon çekimlerinin tekrardan başladığı belirtildi. Ancak dizi yönetimi, yeni sezonun ne zaman yayınlanacağını henüz açıklamadı.

ATİYE FİNAL Mİ YAPACAK?

Fenomen hâline gelen Atiye’nin 3. sezonuyla final yapacağı iddia ediliyor.

atiye-3-sezon-ne-zaman-baslayacak.jpg

ATİYE’NİN 2. SEZONUNDA NE OLDU?

Atiye’nin ikinci sezonunda; kendini var olmadığı rahatsız edici yeni bir gerçeklikte bulan Atiye, her şeyin başladığı yerde tanıdık bir simayla karşı karşıya geliyor. Serdar Bey, Atiye'yi takip etmesi için Hannah'yı görevlendiriyor. Atiye, Erhan'ın madencilik işleriyle Serdar arasındaki bağlantıyı çözüyor ve Erhan'ın geçmişinden biriyle karşılaşıyor.

Erhan'a Nazım'ın defterini gösteren Atiye, defterde doğurganlık sembolüyle karşılaşır. Mustafa, Serap'ın geçmişini araştırmaya başlar. Atiye şoke edici bir gerçekle yüzleşir. Ozan'ın kaderi pamuk ipliğine bağlıyken Serdar Bey de telaşlı bir şekilde Atiye'nin nerede olduğunu öğrenmeye çalışır. Atiye de dünyanın geleceğinin kendi ellerinde olduğunu görür.

atiye-3-sezon-ne-zaman-baslayacakk.jpg

Melek parçaları bir araya getirmeye başlıyor. Hannah, Erhan'ı bulmasına yardım etmesi için Nazım’ın üzerine gider. Atiye ve Erhan’ı Kapadokya'da bir yardımsever bekliyor. Serap, Melek'e bir işaret gönderiyor. Seher, Atiye'ye Erhan'ın onu anımsamasına yardım edecek yazıtı gösterir. Fakat Atiye'nin yolculuğu sekteye uğrar.

Elif'in zamanı yavaş yavaş azalırken Serdar Bey, oldukça karanlık olan trajik geçmişinden bahseder ve mağaranın girişini göstermesi için Atiye'yi zorlar. Hamile kadınların ölümüyle ilgili gerçek gün yüzüne çıkar. Atiye'nin yolculuğunu bitirmesiyle iki paralel gerçeklik bir araya gelir. Ancak Atiye bunun için bir bedel ödeyecektir.

atiye-3-sezon-ne-zaman-baslayacakkkkk.jpg

ATİYE’NİN KONUSU NE?

Beren Saat, Mehmet Günsür, Metin Akdülger ve Melisa Şenolsun'un başrollerini paylaştığı Atiye, ailesi ve sevgilisi Ozan’la İstanbul'da mutlu ve sade yaşam sürüyor. Dünyanın en eski tapınağı Şanlıurfa’daki Göbeklitepe'de yapılan bir keşifle hayatı değişiyor.

Bölgedeki kazı çalışmalarını sürdüren arkeolog Erhan, Atiye’yle Göbeklitepe arasındaki mistik ilişkiyi ortaya çıkaran bir sembol bulur. Atiye ona bambaşka bir kapı açan bu gizemli olayın peşinden giderek, antik tapınakta geçmişini aramaya başlar. Bu gizem perdesi aralandıkça Atiye'nin karşısına çıkan olaylar ona geçmişle geleceği, gerçek ile ruhani arasındaki her şeyi sorgulatmaya yetecektir.

ATİYE'NİN 2. SEZON FRAGMANI:

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN