Avrupa Konutları Çamlıvadi satışlarına yoğun ilgi

Avrupa Konutları Çamlıvadi satışlarına yoğun ilgi

Avrupa Konutları Çamlıvadi projesinde satışlara başlandı. Artaş İnşaat’ın 855 dairelik projesi Ayazağa Arıcılar bölgesinde hayata geçen proje merkezi konumuyla da dikkat çekiyor.

DENİZHAN ERKOÇ / KARAR

Artaş İnşaat, Vadistanbul ve VadiPark Seyrantepe projelerinin ardından Avrupa Konutları Çamlıvadi projesini hayata geçiriyor. Avrupa Konutları Çamlıvadi projesi satışlarının yoğun ilgiyle başladığı bildirildi.  

İstanbul’un yeni yaşam merkezi Ayazağa – Arıcılar bölgesinin en büyük yatırımcısı olarak öne çıkan Artaş İnşaat, Avrupa Konutları Çamlıvadi projesini hayata geçiriyor. Avrupa Konutları Çamlıvadi›nin konumu, mimarisi ve donatılarıyla dikkat çekiyor. 

Özel araçla TEM otoyoluna bir dakikada ulaşım mesafesindeki Avrupa Konutları Çamlıvadi, yine Artaş İnşaat’ın imzasının bulunduğu Vadistanbul alışveriş merkezi ve şehrin metro hattına bağlanan havaraya da çok yakın konumda yer alıyor. 

İnşaat çalışmalarının başladığı Avrupa Konutları Çamlıvadi’de teslim tarihinin Temmuz 2022’de yapılmasının hedeflendiği belirtildi.

Avrupa Konutları Çamlıvadi, Arıcılar’da çam ormanının yanı başında 58 bin 24 metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. Projede 18 blokta toplam 855 daire yer alıyor. Daireler 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 tipli seçenekler halinde sunuluyor. 

Bahçe katı ve teraslı dairelerin de yer aldığı projede yüzme havuzlarının da bulunduğu tam donanımlı bir sosyal tesis mevcut. Yeşil bir peyzaj içinde yürüyüş parkurları ve süs havuzlarının bulunacağı projenin hemen yanındaki park alanında ise çok amaçlı spor sahaları yer alıyor. Avrupa Konutları Çamlıvadi’nin yine yanı başında kapalı ve açık bir manej yapılması da planlandığı belirtildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN