Bakan Soylu'dan Thodex açıklaması

Bakan Soylu'dan Thodex açıklaması

İçişleri Bakanı Soylu, Thodex dolandırıcılığıyla ilgili olarak "Bu olay duyulur duyulmaz gerekli hukuki tedbirler ve ihtiyati tedbirler alındı. Şahsın Türkiye bankalarındaki 31 milyon lirasına da el konuldu" dedi.

İçişleri Bakanı Soylu, Cumhuriyet tarihinin en büyük dolandırıcılık vakası olarak tanımlanan Thodex'e ilişkin açıklama yaptı.

"ŞAHSIN 31 MİLYON LİRASINA EL KONULDU"

Soylu, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: 

"Şu anda maliyetinin ne kadar olduğunu bilmemekle birlikte burada bir olayla karşı karşıyayız. Günler geçtikçe bunun etkilerinin ne olduğunu hep beraber göreceğiz. Tabii bu olay duyulur duyulmaz gerekli hukuki tedbirler ve ihtiyati tedbirler alındı. Şahsın Türkiye bankalarındaki 31 milyon lirasına da el konuldu.

"290 BİN DOLAR CİVARINDA BEYANDA BULUNMUŞ"

(Thodex'in kurucu Özer) Zannediyorum 290 bin dolar civarında bir beyanda bulunmuş Arnavutluk'a girerken. Onu da biliyoruz, onu da oradan teyit ettik"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN