Dolar/TL 7,50'nin altını gördü

Dolar/TL 7,50'nin altını gördü

TCMB'nin beklentinin üzerindeki faiz kararı sonrası 7,70 üzerinden 7,55 altına kadar inen dolar/TL cephesinde 28 Aralık haftası 7,57 seviyesinden başladı. Kur, sabah saatlerinde 7,50'nin altını gördükten sonra 7,51 civarında seyrediyor.

Dolar, yılın son işlem haftasına sakin bir başlangıç yaptı. TCMB'nin beklentinin üzerindeki faiz kararı sonrası 7,70 üzerinden 7,55 altına kadar inen dolar/TL cephesinde 28 Aralık haftası 7,57 seviyesinden başladı. Kur, sabah saatlerinde 7,50'nin altını gördükten sonra 7,51 civarında seyrediyor. 

EURO/TL  9,18'LERDE DEĞERLENİYOR

Yılın son haftasının ilk gününde, yurt içi ve yurt dışı piyasalarda açıklanacak önemli bir veri bulunmuyor. Yurt içinde Bakanlar Kurulu ve Asgari Ücret Tespit Komisyonu toplantıları takip edilecek gündem maddeleri olarak yer alıyor.

Uzmanlar, geçen hafta Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) faiz kararı ve TCMB Başkanı Naci Ağbal'ın açıklamalarının Türk lirası varlıklara ilgiyi artırdığını belirtti.

Bugün yurt içinde veri gündeminin sakin olduğunu, yurt dışında ABD'de Dallas Fed imalat endeksi verisinin takip edileceğini belirten uzmanlar, Noel tatili sebebiyle ABD ve Avrupa'da piyasaların kapalı olduğunu kaydetti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN