Barış Arduç, Garanti Bankası'yla anlaştı

Barış Arduç, Garanti Bankası'yla anlaştı

'Kiralık Aşk' dizisiyle ünlenen oyuncu Barış Arduç, Garanti Bankası'yla anlaştı. Reklam film çekimleri önümüzdeki hafta başlayacak.

Yakışıklı oyuncu, Garanti Bankası'yla Reklam anlaşması imzaladı. Çekimleri önümüzde hafta başlayacak ve kısa sürede yayınlanacak kampanyasının yüzü olan Arduç, Cem Yılmaz (İş Bankası), Kıvanç Talıtuğ (Akbank) ve Şahan Gökbakar (Halkbank) gibi seri reklamlarla hayranlarının karşısına çıkacak.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN