Başakşehir'in Webo tweeti tarihe geçti

Başakşehir'in Webo tweeti tarihe geçti

Medipol Başakşehir'in Şampiyonlar Ligi maçında Pierre Webo'ya yapılan ırkçılığa tepki göstermek için attığı tweet, Türkiye'de bugüne kadar en yüksek görüntülenmeye ulaşan tweet oldu.

Medipol Başakşehir'in Pierre Webo'ya yapılan ırkçılık için attığı tweet tarihe geçti.

Kulüpten alınan bilgiye göre, Medipol Başakşehir'in, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda Paris Saint-Germain ile oynadığı maç sırasında Rumen dördüncü hakem Sebastian Coltescu'nun yardımcı antrenör Pierre Webo'ya yönelik ırkçı söylemleri sonrasında attığı tweet 100 milyon görüntülenmeyi geçti.

0x0-pierre-webo-icin-atilan-tweet-100-milyon-goruntulenmeyi-gecti-1609400360179.jpeg

100 MİLYON GÖRÜNTÜLENMEYİ GEÇTİ

UEFA'nın sloganlarından olan "No To Racism. Respect" (Irkçılığa hayır. Saygı) sözlerinin yer aldığı tweet, 100 milyon görüntülenmenin üzerine çıktı. Tweet, şu ana kadar 571 bin beğeni ve 229 bin retweet aldı. Tweet bugüne kadar Türkiye'de en fazla görüntülenme alan paylaşım oldu.

Medipol Başakşehir'in deplasmanda Paris Saint-Germain ile oynadığı maçın ilk yarısındaki olay sonrasında turuncu-lacivertli futbolcular yaşananlara tepki göstermiş ve soyunma odasına gitmişti. Medipol Başakşehir takımı, ırkçı söylemlere tepki için o gün karşılaşmaya çıkmamıştı. Mücadele bir gün sonra yeniden oynanmış ve ev sahibi ekip, sahadan 5-1'lik skorla galip ayrılmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN