Yayıncı kuruluş aba altından sopa gösteriyor! | Basın Tribünü

Spor gündeminin nabzını tutan Basın Tribünü'nde, günün öne çıkan gelişmeleri konuşuldu. Karar Gazetesi Spor Müdürü Oğulcan Çoksayar, yayıncı kuruluş ile kulüpler arasındaki gerginliği yorumladı. Çoksayar, yayıncı kuruluşun tavrının aba altından sopa göstermek olduğunu ve bu durumun kendilerine de zarar vereceğini söyledi.

MURAT KADAŞ | KARAR

Türkiye ve dünyada sporun öne çıkan gelişmelerinin yorumladığı Basın Tribünü'nün ilk programında, ana gündem maddesi Süper Lig'de zirve yarışı ve yayıncı kuruluş ile kulüpler arasındaki polemiklerdi. 

"KALECİLER SAVAŞI" 

Süper Lig'de zirve mücadelesi veren takımların kaleci performanslarını değerlendiren Murat Kadaş ve Karar Gazetesi Spor Müdürü Oğulcan Çoksayar, kalecilerin maç sonuçlarına doğrudan etki ettiğinin altını çizdi.

Galatasaray'ın kalecisi Fernando Muslera'nın, sakatlığını atlatmasıyla teknik direktör Fatih Terim'in elinin rahatladığını belirten Oğulcan Çoksayar, "Muslera, 7 aylık sakarlık sürecinde kollarını çalıştırdı, gözlerini çalıştırdı. Yaşı ilerlediği için reflekslerini kaybeder dediler. Ama o üstüne koyarak döndü."

"YAYINI KURULUŞ HASIR ALTINDAN SOPA GÖSTERİYOR" 

Yayıncı kuruluş ile kulüpler arasındaki gerginliği değerlendiren Oğulcan Çoksayar, yayıncı kuruluşun açıklamalarının tehdit vari olduğunu belirtti.

Açıklamanın hoş olmadığını ifade eden Çoksayar, "Bu ülkede çalışma iznine tabi olan bir kuruluşun ülkenin kuruluşunda payı olan kulüpleri doğrudan hedef alması hoş olmadı" dedi. Yayıncı kuruluşun, sahada oynanan futboldan para kazandığını söyleyen Çoksayar, yapılan hataların bir an evvel çözülmesi gerektiğinin altını çizdi. 

"BİR ANTRENMAN SAHASINDA ONLARCA TAKIM ÇALIŞIRDIK" 

Sporda altyapılardaki sıkıntıların değerlendirildiği Basın Tribünü'nde moderatör Murat Kadaş, geçmişte yaşadığı anıyı anlattı. Bir sahada onlarca takımın aynı anda antrenman yaptıklarını vurgulayan Kadaş, sahanın sadece sekizde birinde çalışmak zorunda kaldıklarını söyledi.

Karar Gazetesi Spor Müdürü Oğulcan Çoksayar ise altyapı yatırımlarının son zamanlarda taşrada artmaya başladığını söyledi. Çoksayar, ülkedeki insanların akıllarını futbolda olduğunu fakat diğer sporlardan başarı geldiğinin altını çizdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN