Başkan Pekmezci vatandaşların sorunlarını bire bir dinliyor

Başkan Pekmezci vatandaşların sorunlarını bire bir dinliyor

Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, esnaf ve vatandaşların istek, talep ve sorunlarını birinci ağızdan öğrenmek için ziyaretlere devam ediyor

Başkan Hükmü Pekmezci, esnaf ve vatandaşları ziyaret etmeye devam ediyor. Çarşı esnafı ve sokakta vatandaşlarla bir araya gelen Pekmezci sorunları, beklenti ve ihtiyaçları birinci ağızdan dinliyor. Esnafın ve vatandaşların istek, talep ve sorunlarına çözüm üretmek için bire bir görüştüğünü ifade eden Başkan Pekmezci, “Amacım esnaf ve halkla istişare etmek, sorunları yerinde görerek ortak akılla çözmektir. Halkla bütünleşerek yapılacak olan hizmetlerin daha verimli ve isabetli olacağını düşünüyorum. Zaman zaman esnafımızı ve vatandaşlarımızı ziyaret edip onların çayını içerek, problemlerini ve beklentilerini dinleyeceğiz. Çalışmalarımız ve projelerimiz hakkında bilgi vermek için fırsat buldukça esnaflarımızla buluşacağız” diye konuştu.Esnaf ve vatandaşlar ise Başkan Pekmezci’nin ziyaretlerinden memnun olduklarını dile getirerek istek, talep ve sorunları bire bir görüştüğü için teşekkür ettiler.

BAYBURT/İHA


(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN