Belinden çıkarıp art arda ateş etti! Gazeteciye silahlı saldırı

Bursa'da, 58 yaşındaki gazeteci Ferruh Varanoğlu aracından indiği sırada kimliği belirsiz bir kişi tarafından silahlı saldırıya uğradı. Zanlının belinden silahı çıkarıp art arda ateş ettiği anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, dün saat 10.00 sıralarında, Osmangazi ilçesi Yeni Karaman Mahallesi'nde meydana geldi. İş yerinin önünde, park ettiği aracından inen gazeteci Ferruh Varanoğlu kimliği belirsiz bir kişinin silahlı saldırısına uğradı.

bursada-gazeteciye-silahli-saldiri-kamerada-6586-dhaphoto3.jpg

Saldırganın 6 el ateş ettiği Varanoğlu, sağ ayağından vuruldu.

bursada-gazeteciye-silahli-saldiri-kamerada-6586-dhaphoto6.jpg

AYAĞINDAN YARALANDI

Saldırgan kaçarken, yaralı Ferruh Varanoğlu, hastaneye kaldırılarak, tedavi altına alındı. Polis kaçan saldırganı belirleyip, yakalamak için çalışma başlattı.

bursada-gazeteciye-silahli-saldiri-kamerada-6586-dhaphoto14.jpg

O ANLAR KAMERADA

Öte yandan saldırı anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntüde, Varanoğlu'nun yanına gelen bir şüpheli, belindeki tabancayı çıkarıp art arda ateş ediyor. Ardından da kaçıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN