Beşiktaş'ta kış 'Güneş'i

Beşiktaş'ta kış 'Güneş'i

Avrupa'da yoluna namağlup devam eden Beşiktaş, ligde ise Galatasaray galibiyetiyle tekrardan yarışa dahil oldu. Şenol Güneş’in öğrencileri farklı derbi zaferiyle zirvede ‘ben de varım’ mesajını verdi.

Yılın son derbisinde Beşiktaş’ın Vodafone Arena’da Galatasaray’ı 3-0 mağlup etmesi sonrası Siyah-Beyazlılarda yüzler gülüyor. Şampiyonlar Ligi’nde namağlup yoluna devam eden, Türkiye Kupası’na ise 9-0’lık Manisaspor galibiyetiyle başlayan Siyah-Beyazlılar, Süper Lig’de de kritik bir galibiyete imza attı. Ligde 14. haftayı 7 galibiyet, 5 beraberlik ve 2 mağlubiyetle tamamlayan Beşiktaş, derbiyi kazanarak üst üste 3. şampiyonluk iddiası için zirvede ‘ben de varım’ mesajını verdi. İlk haftalarda kaybettiği puanlar sonrası Galatasaray maçının ayrı bir öneme sahip olduğu gecede Şenol Güneş ve öğrencileri önemli bir 3 puanı da hanelerine yazdırdı. Beşiktaş’ta sahada yer alan bütün futbolcuların oyunu büyük alkış toplarken, özellikle Negredo’nun oyuna girdikten 2 dakika sonra golünü kaydetmesi takım adına ayrı bir önem taşıdı.

Türkiye Kupası’nda Manisaspor karşısında 4 gol ve 1 asist kaydeden İspanyol forvet ligde ise 2. golüne imza atarak her zaman göreve hazır olduğunun mesajını verdi. Öte yandan farklı derbi galibiyeti sonrası dün kulüp ikinci başkanı Ahmet Nur Çebi, teknik direktör Şenol Güneş ve futbolcular, aileleriyle kahvaltıda buluştu. Çebi, en güzel günlerden birini yaşadığını belirterek, “Aileden alınan güçle başarı geliyor. İyi ve kötü günler aileye yaslanarak geçer. Şenol Güneş’e çok teşekkür ediyorum. Galibiyetin yanında muhteşem de bir futbol vardı” diye konuşurken, Güneş de şu açıklamada bulundu: ”Bu işe tek başladım. Sonra eşim oldu ve çocuklarım... Ailem oldu. Futbol böyle bir şey. Emek vermek gerekiyor. Sevgi, saygı, hoşgörü ve özveri gerekiyor. İyi kötü günlerimiz oldu. Üç yıldır beraberiz. En güzel günümüzü yaşıyoruz ailelerimizle beraber. İnşallah devamı gelir.” Siyah-Beyazlılar bu arada ara vermeden 6 Aralık Çarşamba günü UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu’nun son haftasındaki Leipzig maçının hazırlıklarına başladı.

HAKKARİ’DE SİYAH-BEYAZ COŞKU

Beşiktaşlı taraftarlar, takımlarının ligde Galatasaray’ı 3-0 yenmesini Hakkari’de coşkuyla kutladı. Derbi maçın bitiş düdüğünün ardından Bulvar Caddesi’nde toplanan Siyah-Beyazlı taraftarlar, takımları lehine tezahüratlarda bulundu. Taraftarlar ayrıca, araçlarıyla galibiyet turu attı. Aynı caddeye gelen bir grup Galatasaraylı taraftar ise yaptıkları tezahüratlarla kendi takımlarına destek verdi. Güvenlik görevlileri, olay yaşanmaması için bölgede önlem aldı. İki takım taraftarları, daha sonra olaysız dağıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN