Beyazıt'taki otobüsü kazası için yeniden bilirkişi raporu istendi

Beyazıt'taki otobüsü kazası için yeniden bilirkişi raporu istendi

İstanbul Beyazıt'ta 3 kişinin yaralandığı, 16 aracın da hasar gördüğü özel halk otobüsü kazasına ilişkin savcılık yeniden bilirkişi raporu hazırlanması istedi. Eski raporda, otobüste arıza koduna rastlanmadığı bildirilmişti.

İstanbul'da Beyazıt Meydanı'nda 21 Mart 'ta meydana gelen trafik kazasında özel halk otobüsü yaya yoluna girmiş, 3 kişinin yaralanmasına 16 aracın da hasar görmesine neden olmuştu.

Kazada yaralanan 57 yaşındaki İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü Öğretim Görevlisi Mine Sarsağ Gümüş, iki bacağını kaybetmişti.

Kazanın ardından gözaltına alınan Yüksel K., aracında teknik bir sorun meydana geldiğini, direksiyonun kilitlendiğini, gaz pedalının da takıldığını öne sürmüştü.

Yüksel K. adli kontrol şartıyla serbest bırakmıştı. Bilirkişi raporunda ise arıza koduna rastlanmadığı yer almıştı. Savcı, bilirkişi raporunun 'anlaşılır olmadığı' gerekçesiyle yeni bir rapor istedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN