Biden köpeğiyle oynarken bileğini burktu

Biden köpeğiyle oynarken bileğini burktu

Obama döneminde Başkan yardımcısı olarak bulunduğu Beyaz Saray’a dönmek için gün sayan Biden, köpeğiyle oynarken bileğini burktu.

ABD'de Başkan seçilen Joe Biden köpeği ile oynarken bileğini burktu. Biden'ın basın ofisinden yapılan açıklamada iki köpeğinden biri olan Major’la oynarken ayağı kaydı. Bu sırada bileğini burkan Biden'ın sakatlığının ciddi olmadığı belirtildi. 

78 yaşındaki Biden'ın tedbir amaçlı bir ortopediste görüneceği duyuruldu. 

Joe ve Jill Biden çiftinin Champ ve Major adında iki köpeği bulunuyor. Biden daha önce seçimi kazandıktan sonra köpeklerini de Beyaz Saray'a götüreceğini açıklamıştı. 

YETERLİ DELEGEYE ULAŞTI

ABD'de 3 Kasım'daki Başkanlık seçimlerini resmi olmayan sonuçlara göre 306 delege elde eden Biden kazanmış, Trump ise 232 delegede kalmıştı.

Seçimlerde hile olduğunu iddia eden Donald Trump, seçim sonuçlarını kabul etmediğini açıklamış ve hukuki yollara başvuracağını belirtmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN