Bilecik'te CHP adayı Semih Şahin kazandı

Bilecik'te CHP adayı Semih Şahin kazandı

Bilecik Belediye Başkanlığı'nı kesin olmayan sonuçlara göre, CHP adayı Semih Şahin kazandı.

Bilecik Belediye Başkanlığını CHP adayı Semih Şahin kazandı. Kesin olmayan sonuçlara göre, Semih Şahin 15 bin 739, AK Parti adayı Nihat Can 13 bin 113 oy aldı.

SEMİH ŞAHİN KİMDİR?

Semih Şahin, 1965 yılında Bilecik'te doğdu. İlkokulu İstasyon Hürriyet Okulu'nda, liseyi Eskişehir Maarif Koleji'nde, üniversite öğrenimini ise İstanbul Teknik Üniversitesi - İnşaat Mühendisliği Bölümü'nde tamamladı.

Balıkesir Üniversitesi İnşaat Bölümü Öğretim Görevlisi, Balıkesir Üniversitesi Yapı İşleri Müdürlüğü, Restorasyon ve Yapı Güçlendirme Müteahhitliği, Şişli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Şişli Belediyesi Teknik Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu.

"EMANETİ GERİ ALDIK"

CHP İl Başkanlığı'nda seçim sonuçlarını takip eden Şahin ve partililer, sevinç yaşadı. Gözyaşlarına hakim olamayan Şahin, "Hep birlikte kazandık. 'Martın sonu bahar.' dedik, martın sonu bahar oldu. Bilecik benimle umutlandı ve umut korkuyu yendi. Korku yok artık." dedi.

CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün de Semih Şahin'in, 50 yıllık arkadaşı olduğunu söyledi.

Tüzün, şunları kaydetti: "Onun inancını, samimiyetini, başarısını, kariyerini zaten biliyorduk. Şimdi kariyerini, bu geçmiş başarısını Bilecik için kullansın. İnandık, güvendik. El birliğiyle bunu başardık. Tabii bu inancımızı, bu birlikteliğimizi Bilecik halkı sandıkta gösterdi. Çok onurluyum, çok mutluyum. Benim için ayrı bir önemi daha vardı, 1999'da belediye başkanı olduktan sonra, kaybetmiş olmamızın üzüntüsü içindeydim. Şimdi bu emaneti geri almanın mutluluğu, gururu ve heyecanı içindeyim."

Partililer daha sonra Cumhuriyet Meydanı'nda kutlama yaptı.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN