Binali Yıldırım: TBMM Başkanlığına aday değilim

Binali Yıldırım: TBMM Başkanlığına aday değilim

AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, TBMM Başkanlığına aday olacağı iddialarını yalanlayarak, "Ben aday değilim. Yarışacak arkadaşlara başarılar dilerim" dedi.

Son zamanlarda ismi sık sık Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlığı için geçen AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, kararını verdi.

Binali Yıldırım, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Meclis Başkanlığı'na aday değilim, son kararım. Aday olmayınca aday gösterilmez herhalde. Arkadaşlar Meclis Başkansız kalmasın. Uygun görülen adayların grubumuz olarak sonuna kadar yanında olacağız. Ben aday değilim. Yarışacak arkadaşlara başarılar dilerim" ifadelerini kullandı.

"NİYETİMİ ÖRTÜLÜ ORTAYA KOYMAM"

Yıldırım, basın mensuplarının "Temayülden sizin isminiz çıkarsa" şeklindeki ısrarlı soruları üzerine de "Şu anda benim dediğime itibar edin. Bundan başkası faraziye olur. Zanla amel olmaz. Ben meclis başkanlığına aday değilim. Bir kaç gündür etrafta görüyorum; 'aday, çok istiyor, geliyor-gidiyor' bunlar gıyabımda olan şeyler. Ben asla niyetimi öyle örtülü bir şekilde ortaya koymam. Artık takvim de yaklaştı, piyasa da hareketlendi. Onun için bu açıklamayı yapma ihtiyacı duydum. Seçilecek arkadaşa da başarılar diliyorum" diye konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN