Bir Denizaltı Hikayesi konusu ne, oyuncuları kimler? Kıvanç Tatlıtuğ'un ilk internet dizisi

Bir Denizaltı Hikayesi konusu ne, oyuncuları kimler? Kıvanç Tatlıtuğ'un ilk internet dizisi

2021 yılının sonbahar aylarında Netflix'te yayınlanacak Bir Denizaltı Hikayesi dizisi, birçok ünlü ismi bir araya getiriyor. 2019'dan beri herhangi bir projede yer almayan Kıvanç Tatlıtuğ, ilk kez bir online dizide rol alacak. İşte, Bir Denizaltı Hikayesi ile ilgili tüm bilgiler...

Denizaltında araştırma görevine katılmaya hazırlanan, özgür ruhlu dalış eğitmeni ve deniz biyoloğu Arman'ın hikayesini konu alana Bir Denizaltı Hikayesi dizisinin çekimleri sürüyor. 8 bölüm olması planlanan dizi, online platform Netflix'in 2021 yılında yayınlanacağı yerli yapımlar arasında yer alıyor.

BİR DENİZALTI HİKAYESİ NE ZAMAN, NEREDE YAYINLANACAK?

Ünlü oyuncuların rol aldığı ve şimdiden merak konusu olan Bir Denizaltı Hikayesi dizisinin ne zaman izleyiciyle buluşacağı henüz belli olmadı. 2021 yılının ilk aylarında çekimleri başlayan dizinin sonbahar aylarında Netflix'te yayınlanması bekleniyor.

euqjfuxwqamr1ts.jpg

BİR DENİZALTI HİKAYESİ KONUSU NE?

Denizaltında araştırma görevine katılmaya hazırlanan, özgür ruhlu dalış eğitmeni ve deniz biyoloğu Arman'ın hikayesi. Dünyayı vuran bir doğa felaketinin sonucunda, Arman ve bilim ekibinin hayatta kalmak için bir askeri denizaltısına binmesi gerekir. Arman ve ekibi, neler olup bittiğini anlamaya çalışırken bir yandan da bu askeri denizaltının gerçek görevinin ne olduğunu araştırır. Her şeyin sonunda kendini, ekibini ve aslında çok daha fazlasını kurtarma yolunda başarılı olabilecek miydi?

BİR DENİZALTI HİKAYESİ OYUNCULARI KİMLER?

OGM Pictures'ın yapımcılığını üstlendiği, Jason George, Atasay Koç, Cansu Çoban, Sami Berat Marçalı'nın senaryosunu kaleme aldığı, Tolga Karaçelik ve Umut Aral'ın yönetmenliğini yaptığı Bir Denizaltı Hikayesi oyuncu kadrosunda; Kıvanç Tatlıtuğ, Özge Özpirinçci, Meriç Aral, Ertan Saban, Ece Çeşmioğlu, Onur Ünsal, Ecem Uzun, Jerry Hoffman, Güven Murat Akpınar, Ersin Arıcı, Alper Saldıran, Hakan Salınmış gibi isimler yer alıyor.

BİR DENİZALTI HİKAYESİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Geniş oyuncu kadrosuyla sosyal medyada ilgi odağı olan Bir Denizaltı Hikayesi dizisinin çekimleri İzmir'in Foça ilçesinde gerçekleştiriliyor.

euqjh8kxaaaxfjf.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN