Kırmızı Kamyon dizisi neden yok? 1. bölümde yayından kaldırıldı!

Kırmızı Kamyon dizisi neden yok? 1. bölümde yayından kaldırıldı!

Sadece 1 bölüm yayınlanan Kırmızı Kamyon dizisinin ekran macerası kısa sürdü! Son 1 aydır iddialı bir şekilde yayın hayatına hazırlanan yapım, ilk bölümünde beklentilerin çok altında kalınca haziran ayında yayınlanmak üzere ertelendi. Projenin tamamen rafa kaldırılma ihtimali de bulunuyor. İşte detaylar...

Ekranlarda ilk kez itfaiyecilerin zorlu hayatını konu edinen Kırmızı Kamyon dizisi, Netflix'te yayınlanan Fransız yapım Le Bazaar De La Charite dizisinden ülkemiz televizyonlarına uyarlandı. İtfaiye eri rolünü canlandıran oyuncular, İBB İstanbul İtfaiyesi Eğitim Merkezi'nde eğitim alarak sertifika sahibi oldu. Fakat dizinin 1. bölümü beklenen ilgiyi görmeyince proje yaz ayına ertelendi.

KIRMIZI KAMYON 2. BÖLÜM FRAGMANI

KIRMIZI KAMYON DİZİSİ NEDEN YOK, BİTTİ Mİ?

Dram ve aksiyonu bir araya getiren hikayesiyle iddialı olan Kırmızı Kamyon dizisinin 2. yeni bölümü bu akşam yayınlanmayacak. Güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi, haziran ayında 1. bölümüyle yeniden başlayacak ve yaz dizisi olarak ekranlara gelecek.

Yüksek bütçeli prodüksiyona sahip olan Kırmızı Kamyon dizisinin 1. bölümü geçen hafta reyting listesinde totalde 15. sırada, AB grubunda 19. sırada yer alınca Show TV tarafından apar topar yayından kaldırıldı. Sosyal medyada da beklenen etkileşimi görmeyen dizinin, haziran ayında yeniden diziseverlerle buluşması bekleniyor fakat projenin tamamen iptal edilme durumu da bulunuyor.

KIRMIZI KAMYON 2. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

İtfaiye kamyonlarının kırmızı renginden yola çıkarak adı konan Kırmızı Kamyon dizisi, 31 Mart 2021 Çarşamba günü Show TV'de yayınlanmaya başladı. Hayat kurtaran itfaiyecilerin mücadelelerini, birbirlerine ve mesleklerine olan bağlarını farklı özelliklere sahip itfaiyeciler üzerinden anlatan dizinin 2. yeni bölümü haziran ayında yine Show TV'de yayınlanacak. Dramatik yapısı ve heyecan yaratacak aksiyon dolu sahneleriyle adından söz ettirmeyi hedefleyen ancak beklenen ilgiyi görmeyen Kırmızı Kamyon, haziran ayında da ekranlara gelmezse 1. bölümüyle yayından kaldırılarak tarihe geçecek.

24dbfea6a86e95485a429ca1feabb0aa-840.jpg

KIRMIZI KAMYON DİZİSİNİN KONUSU NE?

Kırmızı Kamyon dizisi, Türkiye'de ilk defa itfaiye dünyasının kapısını izleyicilere açıyor ve itfaiyecilerin hayatları, aşkları, mutlulukları, kırgınlıkları ve birbirleri arasındaki müthiş bağı konu alıyor.

Uğur hem karısını kaybettiği yangının faillerini bulup adalete teslim etmek, hem de hayatının anlamı kızı Ömrüm'ü yanına almak için amansız bir mücadeleye girecektir. Kendini insanları kurtarmaya adamış itfaiye başçavuşu Uğur, karanlık bir gecede karısını alevlerin arasından çekip çıkaramamıştır. Hayatının dönüm noktası olan bu olay sonrası eşini toprağa veren Uğur, biricik kızı Ömrüm'ü de kaybetmiştir. Ömrüm artık annesinin ailesinin yanına yerleştirilmiştir.

Uğur'un bir zamanlar can dostu olan Cem, omuz omuza pek çok hayatı birlikte kurtardıkları dostuna artık düşmandır. Kız kardeşinin ölümüne Uğur'un sebep olduğunu düşünmektedir. Yeğeni Ömrüm'ün sevgi dolu bir aile ortamında büyümesini istediği için Uğur ile bir hukuk mücadelesi içine girmiştir.

Çıkan bir yangına müdahale eden Uğur ve arkadaşları büyük bir başarı elde ederler. İçerde ölümü bekleyen çocukları kurtaran Uğur, daha söndürme çalışmaları sürerken karşılaştığı adamla bir yıl öncesine döner. Artık karısının ölümüne neden olan yangına dair bir ip ucuna ulaşmıştır. Uğur kundak çetesinin başına kadar uzanacak bu yolda ilk adımını atacaktır.

Uğur hem karısını kaybettiği yangının faillerini bulup adalete teslim etmek, hem de hayatının anlamı kızı Ömrüm'ü yanına almak için amansız bir mücadeleye girecektir. Mahkemece atanan adli psikolog Yonca, Uğur'un savaşına tanıklık ederken, büyük kararı etkileyecek en önemli kişi olacaktır.

KIRMIZI KAMYON DİZİSİNİN OYUNCULARI KİMLER?

Yapımcılığını 10. Ev'in üstlendiği, senaryosunu Sevgi Yılmaz, Devrim Yıldız Özdemir, Bahar Kaya'nın kaleme aldığı, yönetmen koltuğuna Osman Kaya'nın oturduğu Kırmızı Kamyon oyuncu kadrosunda; Görkem Sevindik, Nilay Deniz, Ushan Çakır, Fatih Al, Tuğçe Altuğ, Deniz Hamzaoğlu, Aslı Orcan, Toprak Sağlam, Sümeyye Aydoğan, Ebrar Alya Demirbilek, Burak Berkay Akgül, Timur Ölkebaş, Gürberk Polat, Efekan Can, Melisa Akman, Uğur Arda Başkan, Hakan Altıner, Gamze Demirbilek, Yaşar Aydınoğlu, Mehmet Mehmetof, Kağan Uluca, Tuğçe Karabayır gibi isimler yer alıyor.

KIRMIZI KAMYON DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Bol aksiyonlu ve tempolu sahneleriyle dikkat çeken Kırmızı Kamyon dizisinin çekimleri İstanbul'un çeşitli ilçelerinde ve mahallerinde gerçekleştiriliyor. Fakat çekimlerin ağırlıklı olarak eski Beykoz Kundura Fabrikası'nda yapıldığını belirtelim. Zira, eski fabrika uzun yıllardır dizi ve film platosu olarak kullanılıyor. Yangın sahnelerinin birçoğu burada gerçekleştirildi. Bunun haricindeki sahnelerin çoğunluğunun Asya Yakası'ndaki semtlerde geçtiğini söylemek mümkün.

4f2e43d4fcb3bd69081c920e7bcffcc7-840.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN