Burdur Belediyesi maske üretimini arttırdı

Burdur Belediyesi maske üretimini arttırdı

Burdur Belediyesi Koronavirüs mücadelesi için daha önce 10 bin adet planladığı maske dikimini ihtiyaçlar doğrultusunda 40 bine çıkardı.

Burdur Belediyesi koronavirüs tedbirleri kapsamında yürüttüğü çalışmalara bir yenisini daha ekleyerek, belediye bünyesinde 10.000 adet maske üretimini 40.000 adete çıkardı. Türkiye genelinde koronavirüs nedeniyle hasta sayısının hızla artış göstermesiyle Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz kent merkezindeki tedbir çalışmalarını arttırdı. Tedbirlerin yanında vatandaşın bir başka eksiği de tamamlamak için Burdur Belediyesi Engelliler Dikiş Nakış Atölyesi ve Burdur Belediyesi Kültür ve Sanat Atölyesi’nde maske dikimleri tüm hızıyla devam ediyor.

Günde yaklaşık bin 200 civarında maske dikildiğini anlatan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “Atölyelerde üretimine başladığımız maske üretimini 10 bin adetten 40 bin adete çıkardık. Biz de bunları vatandaşımıza ulaştırıyoruz. Yeter ki vatandaşımız hijyen konusuna dikkat etsin. Sosyal mesafesini ayarlayabilsin. Önümüzdeki iki hafta çok önemli. Vatandaşımıza evinde kal diyoruz. Zorunlu halde sokağa çıkan yurttaşımızın da mutlaka önlemlerini almasını kendilerinden rica ediyoruz” şeklinde konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN