Buse İskenderoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli? 'Abartmayın' dedikten sonra korona oldu

Buse İskenderoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli? 'Abartmayın' dedikten sonra korona oldu

Corona virüsü tedbirlerine karşın ev partilerinde katılması nedeniyle sosyal medyada eleştiri oklarının hedefi olan Buse İskenderoğlu'na covid-19 teşhisi kondu. Genç sunucunun bir süre ekranlardan uzak kalacağı belirtildi. İşte biyografisi...

Koronavirüs salgınına rağmen katıldığı ev partisiyle gündeme gelen Buse İskenderoğlu'nun kovid-19 testinin pozitif çıktığı öğrenildi. 2016 Miss Turkey'de birinci olan model, ev partilerine katılan kişilerin corona virüsünün yayılmasına neden olduğu değerlendirmesine "Abartıldığı kadar bir şey yok" yanıtını vermiş ve bu açıklaması nedeniyle tepki çekmişti.

Buse İskenderoğlu'nun kovid-19'a yakalanmasının ardından, Show TV'de sunuculuğunu yaptığı 'Cumartesi Sürprizi' ve 'Pazar Sürprizi' programlarının sunucusuz çekilmesi kararı alındı.

buseiskenderoglu-92703961-246262223443516-5400164317810270286-n.jpg

BUSE İSKENDEROĞLU'NUN HAYATI

1997 yılında Yalova'da dünyayageldi. Henüz 2 yaşındayken, 17 Ağustos 1999 Gölcük Depremi'nde evleri yıkıldığı için ailesiyle birlikte Bursa'ya taşındı.

Buse İskenderoğlu çocuk yaştayken anne ve babası ayrıldı. Annesi ikinci bir evlilik gerçekleştirdi.

2016 yılında Miss Turkey Güzellik Yarışması'nda birincilik elde etti.

Eskişehir Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümünde eğitimine devam eden Buse İskenderoğlu, modellik yapıyor.

ÖZEL YAŞAMI

1997 doğumlu olan Buse İskenderoğlu, 2020 yılı itibariyle 23 yaşındadır ve bekardır.

Buse İskenderoğlu 1.81 cm boyunda ve 55 kilo ve oğlak burcudur.

Sosyal paylaşım sitesi Instagram'da @buseiskenderoglu kullanıcı adıyla yer almaktadır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN