Cansu Canan Özgen kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, evli mi? İşte hayat hikayesi

Cansu Canan Özgen kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, evli mi? İşte hayat hikayesi

İlber Ortaylı ile Cansu Canan Özgen'in sosyal medyadan yaptığı programlar ilgiyle takip ediliyor. Instagram'dan yapılan bir programda, İlber Ortaylı'nın ünlü sunucuyu övmek için dile getirdiği "Maşallah" sözleri olumlu-olumsuz çeşitli yorumlara neden oldu. İşte, Cansu Canan Özgen biyografisi...

Televizyon ekranlarında tarih, din, sosyoloji ve mistik konular üzerine programlar yapan Cansu Canan Özgen, son dönemde sosyal paylaşım siteleri üzerinden konuklarını ağırlıyor. Deneyimli sunucu, Instagram'dan yaptığı son yayınında İlber Ortaylı'yı konuk etti. Yayının sonunda, ünlü tarihçinin Cansu Canan Özgen için "Maşallah" demesi, sosyal medyada gündem oldu.

CANSU CANAN ÖZGEN'İN HAYATI

23 Eylül 1989 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Cansu Canan Özgen baba tarafından aslen Selanik göçmenidir, anne tarafından Erzurumludur.

Lisans eğitimini İTÜ Maden Mühendisliği bölümünde tamamladı. BJK TV'de başladığı sunuculuk kariyerinde daha sonra Habertürk TV'ye geçti. Burada çalıştığı 2013-2018 yılları arasında haber kuşaklarında sunuculuk yaptı, ayrıca gizem-strateji ve tarihsel konuların ele alındığı 'Öteki Gündem' programını hazırladı ve sundu.

310883-3-005.jpg

2018'de A Haber TV'ye geçerek bir süre hafta sonu haber kuşaklarını sunan Cansu Canan Özgen, 2019 yılının başından itibaren aynı yayın grubuna bağlı A Para TV kanalında 'Gündem Dışı' programıyla ekranlara geldi.

1 Ağustos 2019'da A Para TV'den ayrılan ünlü sunucu, TV8'e geçerek '8'de Bugün' programıyla kariyeri sürdürdü.

Sunuculuk kariyeri dışında, sanat tarihçisi Talha Uğurluel ile birlikte 'Osmanlı'nın Şifreleri' ve 'Selçuklunun Şifreleri' adlı iki kitap hazırlayan Cansu Canan Özgen, birçok kitap semineri ve fuarda konuşmacı olarak yer aldı.

cansu-canan-ozgen-soylesi-9-005.jpg

ÖZEL YAŞAMI

1989 doğumlu olan Cansu Canan Özgen, 2022 yılı itibarıyla 33 yaşındadır.

15 Temmuz 2020 tarihinde eski basketbolcu ve Gaziantepspor basketbol takımı yardımcı antrenörü Erden Eryüz ile evlendi. Çiftin 'Ali Veysel' (d.2021) adında bir oğlu bulunuyor.

Cansu Canan Özgen 1.75 metre boyunda, 60 kilo ve terazi burcudur.

Sosyal paylaşım sitesi Instagram'da @cansucanann, Twitter'da @cansucananozgen kullanıcı adıyla yer almaktadır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN