Gülay Özdem kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu kaç? İşte merak edilenler

Gülay Özdem kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu kaç? İşte merak edilenler

Bir dönem NTV, CNN Türk, Habertürk gibi kanallarda haber spikerliği yapan Gülay Özdem, Kanal 7'de ekranlara gelen 'Emanet' dizisindeki 'İkbal' rolüyle takipçilerini şaşırttı. İşte, Gülay Özdem biyografisi...

Bir dönem televizyon ana haberlerinde sarışın saltanatına son veren spiker olarak anılan Gülay Özdem, şimdilerde dizilerde rol alıyor. Hafta içi her akşam Kanal 7'de yayınlanan 'Emanet' dizisiyle ekrandan evlere 'kötü kadın İkbal' rolüyle konuk oluyor. Dizinin senaryosunu Kanal 7'nin eski haber müdürü Nazmiye Yılmaz yazıyor. Yönetmenliğini Ayhan Özen ve Tamer Tunç üstlenirken, Gülay Özdem yeni kariyerinde emin adımlarla yürüyor.

GÜLAY ÖZDEM'İN HAYAT HİKAYESİ

15 Mayıs 1978 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi.

Dokuz Eylül Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünde başladığı üniversite eğitimini yarıda bırakarak spiker olmaya karar verdi. Medyadaki kariyerine; Radyo Mega, Star FM, Radyo Spor, Radyo Pink, Best FM ve Show Radyo gibi radyolarda çalışarak başladı.

MMC TV ve Tatlıses TV'de şiir programı, CINE5, ATV ve TV8'de yarışma programı, Kanal 24'te 'Sesler Yüzler Mekanlar' programının yanı sıra haber bültenlerinde sunuculuk yaptı.

2009 yılında NTV'de 'Gece Bülteni' haberlerini sundu.

Her geçen gün ünlenen Gülay Özdem, 'ekranlardaki sarışın saltanatını yıkan esmer spiker' olarak anıldı.

2010'da Habertürk'te '1 Gün' programı, TRT Haber'de '10'dan Sonra' programı, 2011'de A Haber'de 'A4 Gece Kuşağı' ve 'Uykusuz Her Gece' adlı programlarını hazırladı ve sundu.

Daha sonra FOX TV, TV8, TVEM kanallarında çeşitli programlarda sunuculuk yaptı. 2017 yılında CNN Türk'e transfer oldu.

25646640f62c6a87.jpg

DİZİ OYUNCUSU OLDU

Verdiği bir röportajda, sürekli gece haberlerini sunması ile ilgili olarak, "Sabah uyanır uyanmaz ilk iş televizyonu açıp haberleri takip ediyorum. Akşam kanala gelene kadar tüm haber kuşaklarını tek tek izliyorum. Gazeteleri, köşe yazılarını okuyorum. Kısacası tüm gün akşam haberlerine hazırlanıyorum" dedi.

Eski spiker yeni oyuncu Gülay Özdem, ekranlardan uzak kaldığı dönemde Pana Sinema Akademisi'nden oyunculuk dersleri aldı. Ardından da bir müzik klibinde ve 'Çakallarla Dans 5' filminde oynadı.

2020 yılında Kanal 7'de hafta içi her gün ekranlara gelen 'Emanet' dizisinde, 'İkbal' rolüyle boy gösterdi.

ÖZEL YAŞAMI

1978 doğumlu olan Gülay Özdem, 2022 yılı itibariyle 44 yaşındadır ve bekardır.

Gülay Özdem 1.60 metre boyunda, 54 kilo ve boğa burcudur.

Sosyal paylaşım sitesi Instagram'da @gulayozdem kullanıcı adıyla yer almaktadır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN