Çavuşoğlu'ndan sürpriz görüşme: Suriye'yi konuştular

Çavuşoğlu'ndan sürpriz görüşme: Suriye'yi konuştular

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Katar'da eski Suriye Başbakanı Riyad Hicab'la görüştü. Görüşmede Suriye'deki son durum ele alındı.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Katar'da sürpriz bir görüşmeye imza attı.

Bakan Çavuşoğlu, Katar’ın başkenti Doha’ya dün akşam saatlerinde gelmişti. Türkiye-Katar-Rusya Dışişleri Bakanları Üçlü Toplantısı’na katılmak ve ikili temaslarda bulunmak üzere geldiği Doha’da temaslarına başlayan Çavuşoğlu, Katar emiri Şey Tamim bin Hamad Al-Thani tarafından kabul edildi. Görüşmede ikili ve bölgesel ilişkiler ele alındı.

Bakan Çavuşoğlu, Katar’daki temasları kapsamında Suriye Eski Başbakanı Riyad Hicab’la da bir araya geldi. Çavuşoğlu, Hicab ile görüşmesine ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Üçlü toplantı için geldiğimiz Katar’da Suriye eski Başbakanı Riyad Hicab’la Suriye’deki son duruma ilişkin gelişmeleri ele aldık” dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN