Esnafa işlerini soran CNN Türk muhabiri, cevabı duyunca mikrofonu geri çekti

Esnafa işlerini soran CNN Türk muhabiri, cevabı duyunca mikrofonu geri çekti. "Mayalar 110 lira olmuş, vatandaş işin içinden çıkamıyor" diyen esnafın sözleri üzerine CNN Türk muhabiri "Teşekkürler" cevabını verdi.

İstanbul'da bir fırına girerek "İşler nasıl gidiyor?" diye soran CNN Türk muhabiri, esnafın cevabını duyunca mikrofonu geri çekti.

Fırıncıya "İşler iyi değil mi?" diye soran muhabir, esnafın "Mayalar 110 lira olmuş, vatandaş işin içinden çıkamıyor. Dolayısıyla halkımızdan şunu bekliyoruz, vatandaşımızdan, devletimizden şunu bekliyoruz…" sözleri üzerine mikrofonu geri çekerek "Teşekkürler" cevabını verdi.

CNN Türk muhabirinin tavrı sosyal medyadan da büyük tepki çekti.

"TECRÜBESİZLİĞİMDEN KAYNAKLANDI"

Muhabir Mücahit Topçu’dan söz konusu röportajla ilgili yaptığı özür açıklamasında, yayındaki olayın tecrübesizliğinden kaynaklandığını ifade ederek, röportajı fırıncının söyledikleri nedeniyle kesmediğini söyledi.  

Muhabir şu ifadeleri kullandı: 

Söz konusu röportajı fırıncının söyledikleri nedeniyle kesmedim. İtiraf etmek gerekirse o sırada fırıncının ne söylediğine de canlı yayın heyecanıyla çok dikkat etmedim. Çünkü bana verilen 2-3 dakikalık bir canlı yayın süresi vardı. Ben o süreyi aştığımı düşünerek bir an önce yayını bitirip sözü stüdyoya bırakmak istedim. Ancak gerçekten büyük bir hata yaptım. 

Topçu’nun açıklamasının tamamı şu şekilde: 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN