TESK'ten hükümete çağrı: Esnafa yönelik icra işlemleri durdurulsun

TESK'ten hükümete çağrı: Esnafa yönelik icra işlemleri durdurulsun

TESK, Kovid-19 pandemisinden etkilenen esnafa elektrik ve doğal gaz borcu nedeniyle gelen icraların durdurulmasını talep etti.

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, yazılı açıklamasında, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını döneminde elektrik ve doğal gaz faturalarının ödenmesinde aksamalar yaşanmasının normal olduğunu ifade etti.

Salgın sürecinde geliri düşen fakat borçları ve ödemeleri devam eden esnaf ve sanatkarlara elektrik ve doğal gaz faturalarından dolayı gelen icraların durdurulması gerektiğini vurgulayan Palandöken, şu ifadeleri kaydetti:

"Kira, telefon, sosyal güvenlik primi, kredi borçları gibi birçok kalemde borcu olan esnafımız bu şekilde mağdur edilmemeli. Yapılan zamlar geri çekilerek aksine indirim yapılmalı."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN