Çukur'da Yamaç'ın isyan bayrağını açtığı Cumali Amca'dan gaddar plan!

Çukur'da Yamaç'ın isyan bayrağını açtığı Cumali Amca'dan gaddar plan!

Çukur 121. bölüm özeti, heyecan uyandırdı. Yamaç ile Amca arasındaki savaş artık resmiyet kazandı. Amca'ya karşı nefes kesen bir saldırı planı yapan Yamaç ve Cumali, amacına ulaştı. Düğünde saldırının haberini alan Amca, karşısında Yamaç'ın meydan okuyan bakışlarıyla karşılaştı. Bu çarpıcı gelişmeden sonra iki taraf arasında yaşanacaklar şimdiden heyecanla bekleniyor. İşte, yeni bölüm son fragman...

Çukur 4. sezon 29. bölüm neler olacak, merak konusu oldu. Vartolu'nun oğlunun düğünü Koçovalı ailesini uzun bir zaman sonra tekrar bir araya getirdi. Koçovalı kardeşler bir arada olmanın keyfini yaşarken, düğünde ekranlara gelen Koçovalı halayı çok konuşuldu. Koçovalıların bu mutlu anlarını gergin bir şekilde takip eden Amca ise aldığı haberle büyük bir şaşkınlığa uğradı. Yamaç ve Cumali, Amca'ya karşı yaptıkları saldırı planıyla istediklerini başardılar. Bu durum Yamaç ile Amca arasındaki savaşı resmen başlattı.

ÇUKUR 121. BÖLÜM FRAGMANI

121. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Yayınlandığı 4 sezondur yüksek bütçeli prodüksiyonuyla beğeni toplayan Çukur'un 121. bölümü (4. sezon 29. bölüm), 22 Mart 2021 Pazartesi günü saat 21.00'de Show TV'de diziseverlerle buluşacak. Fakat saat 20.00'de önceki bölümün özetinin ekranlara geleceğini belirtelim. Çukur tüm bölümler izlemek için dijital platform Puhu TV'ye göz atılabilir.

Çukur son bölümde neler oldu, hatırlayalım: Yamaç, Efsun ve kızı Masal ile birlikte Cumali'nin evine geldi. İlk gecesinde yoksunluk krizine giren Efsun, tehlikeli bir hamle yaparak gece gizlice evden çıktı ve mahallede bir eczacıyı darp ederek istediği ilaçlara ulaştı. Evde kızı ile birlikte kalan Yamaç'ın, Masal'a babası olduğunu açıklaması duygu dolu anlara sahne oldu. Aliço sayesinde Efsun'u baygın bir halde bulan Yamaç, yaşadığı durumu anladı ancak tedavi görmesi için Efsun'u ikna etmeye çalışırken, çok sert bir tepkiyle karşılaştı. Yamaç, Efsun'la ilgili artık bambaşka bir sorunla karşı karşıyaydı.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Çukur 121. bölüm özeti: Yamaç'ın hamlesiyle büyük bir darbe alan Amca, Yamaç'a yardım eden herkesi cezalandırmak için harekete geçecek. Bu durum hem Çukur'da hem de Koçovalı ailesinde taşları yerinden oynatacak. Yamaç ve Efsun'un yüzleşmesi duygu dolu anlar yaşatırken Akın'ın gizemli hamlesi ise merak uyandıracak. Amca ve Yamaç arasındaki çekişme Vartolu ile Yamaç'ı karşı karşıya getirecek.

ÇUKUR 121. BÖLÜM ÖN İZLEME

ÇUKUR NEREDE ÇEKİLİYOR?

Ekranların uzun soluklu dizisi Çukur'un çekimleri, İstanbul'un Avrupa Yakası'nda yer alan Fatih ilçesinin Balat semtinde gerçekleştiriliyor. Dizide 'Çukur/Koçova Mahallesi' olarak bahsedilen yer, gerçek hayatta Balat Mahallesi'dir. Koçovalı ailesinin yaşadığı malikâne ise, İstanbul'un Asya Yakası'nda yer alan Çekmeköy ilçesinde yer alıyor.

Gerçek hayatta İstanbul'da Çukur adında bir mahalle bulunmaktadır fakat bu mahalle, Avrupa Yakası'ndaki Beyoğlu ilçesindedir ve 2 bin 620 nüfusa sahiptir. Dizide 'Çukur/Koçova Mahallesi' olarak gösterilen Balat Mahallesi'nin nüfusu ise 13 bin 91'dir. Çukur dizisindeki sokak sahnelerinin çoğunluğu Balat ve Fener mahallerinde çekiliyor. Bunun haricinde İstanbul'un çeşitli ilçe ve semtlerinde çekimler gerçekleştiriliyor.

ÇUKUR 121. BÖLÜM FOTOĞRAFLARI

ÇUKUR OYUNCULARI KİMLER?

Ay Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği, senaryosunu Gökhan Horzum ve Damla Serim'in yazdığı, müziklerini Toygar Işıklı'nın yaptığı, yönetmenlik koltuğunda Sinan Öztürk'ün oturduğu Çukur oyuncu kadrosunda; Aras Bulut İynemli (Yamaç Koçovalı), Perihan Savaş (Sultan Koçovalı), Müfit Kayacan (Cumali Amca) Erkan Kolçak Köstendil (Vartolu Sadettin/Salih Koçovalı), Rıza Kocaoğlu (Aliço), Necip Memili (Cumali), Kubilay Aka (Celasun), Damla Sönmez (Efsun), Burak Dakak (Akın), Hare Sürel (Damla), Genco Özak (Kulkan Erdenet), İrem Altuğ (Ayşe), Boncuk Yılmaz (Saadet), Mustafa Kırantepe (Medet), Cem Uslu (Metin), Aytaç Uşun (Meke), Ece Yaşar (Karaca), Kadir Çermik (Emmi) gibi isimler yer alıyor.

ÇUKUR BİTİYOR MU, NE ZAMAN FİNAL YAPACAK?

Güçlü oyuncu kadrosuyla 4. sezonunu geçiren Çukur dizisi, bu sezonun sonunda 'büyük final' ile sona erecek. Hikayeyi daha fazla uzatmanın izleyicileri bıktıracağı ve reyting kaybı ihtimali nedeniyle 3 Mayıs 2021 günü ekranlara gelecek 125. bölümüyle projeye nokta konulacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN