Çukur'da Yamaç'tan Cengiz'e zor bilmece: Para mı Ogeday mı? İşte yeni bölüm...

Çukur'da Yamaç'tan Cengiz'e zor bilmece: Para mı Ogeday mı? İşte yeni bölüm...

Vartolu neden yok, ne zaman dönecek? Yamaç'ın Cengiz'e iki bilmece sorduğu Çukur 110. bölüm fragmanına göre, paralarının ve oğlu Ogeday'ın tehlikede olduğunu duyan Cengiz'in yapacağı hamle merak konusu oldu. Cengiz, yanan paraları karşısında büyük bir yıkım yaşarken, Ogeday'ı kurtarmak için harekete geçen Kulkan'ın çukura düştüğü anlar ise dikkat çekiyor. İşte, 4. sezon 18. bölüm özeti...

Çukur 110. bölümde neler olacak, diziseverler tarafından merak ediliyor. Bu akşam ekranlara gelecek 4. sezon 18. bölümde yaşanacak çarpıcı gelişmeler, heyecan dolu anlara sahne olacak. Koçovalılar ve Erdenetler arasındaki savaşta Cengiz Erdenet, Kulkan'ın da yardımıyla Çukur'a zarar verecek hamlelerini yapmaya devam edecek. Yamaç ise Cengiz'i köşeye sıkıştıracak planını devreye soktu ve Erdenetler'i bitirmek için harekete geçti.

ÇUKUR 110. BÖLÜM FRAGMANI

110. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Çukur dizisinin 4. sezon 18. bölümü (110. bölümü), 4 Ocak 2021 Pazartesi günü saat 21.00'de Show TV'de izleyenlerle buluşacak. Saat 20.00'de ise önceki bölümün özetinin yayınlanacağını belirtelim.

Çukur son bölümde neler oldu: Kulkan'ın hamlesiyle zor anlar yaşayan Yamaç'a destek Çukur'dan geldi. Çukurlular, Kulkan'ın gönderdiği bulmacaları çözmeye çalışırken, İstanbul'un her yerinde Efsun ve Nehir'i aramak için harekete geçti. Zamana karşı nefes kesen bir yarışın sonunda Çukur, ikisini de kurtarmayı başardı. Cengiz'in paralarını ele geçirdikten sonra Koçovalılar, Erdenetler'den kimin hayatına ilk olarak son vereceklerinin seçimini yaptılar. Yamaç'ın çekiliş yapmaya karar vermesinin ardından ilk ismi Cumali çekti. Hangi Erdenet'in isminin çıktığı ise şimdiden büyük merak konusu oldu.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Çukur 110. bölüm özeti: Cengiz Erdenet'in oğlu Kulkan Erdenet Yamaç'ın sevgililerini kaçırarak iki bilmece sorup ikisinden birini kurtarabileceğini söylemesine rağmen Yamaç ve Çukur, Efsun ve Nehir'i de ölmeden kurtarmıştı. Sıranın Yamaç'a geçmesinin ardından plan devreye girdi. Kulkan'ın yaptıklarını yanına kar olmayacağının mesajı verilmesinin ardından Yamaç, Cengiz başta olmak üzere Erdenet ailesine akılalmaz bir darbe vuracak. Yamaç, Kulkan'ın kendisine yaptığı aynı oyunu Cengiz Erdenet'e yaparak intikamını alacak. Cengiz Erdenet'e iki bilmece soran Yamaç, Erdenet ailesinden Ogeday'ı kaçırarak Cengiz'i ölümle ve paralarıyla tehdit edecek.

VARTOLU SADETTİN AYRILDI MI?

Vartolu neden yok, merak konusu oldu. Çukur'un 101. bölümünde Nedim'in patronu Halil İbrahim'in Afganistan'a gitmesi nedeniyle İskender, Yamaç'ın görüşme isteğini yerine getiremedi. Yamaç, Vartolu Sadettin'in Afganistan'a gitmesini isteyince Vartolu isteksiz de olsa yola çıkarak bu ülkeye gitti.

Diziseverler, Vartolu'nun ne zaman geri döneceğini sosyal medyada konuşurken, Ay Yapım ya da Show TV'den konuyla ilgili herhangi bir açıklamanın yapılmadığını belirtelim. Fakat medya kulislerinde konuşulan dedikodulara göre, Vartolu Sadettin karakterini oynayan Erkan Kolçak Köstendil'in Eylül 2020'de kucağına aldığı oğlu Marsel ile daha fazla zaman geçirmek için diziye ara verdi. Vartolu Sadettin'in, bu sezonun sonunda 'büyük final' yapacak Çukur'un nisan ayında yayınlanacak bölümlerinde yeniden rol alması bekleniyor.

ÇUKUR 110. BÖLÜM ÖN İZLEME

ÇUKUR OYUNCULARI KİMLER?

Ay Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği, senaryosunu Gökhan Horzum ve Damla Serim'in yazdığı, müziklerini Toygar Işıklı'nın yaptığı, yönetmenlik koltuğunda Sinan Öztürk'ün oturduğu Çukur oyuncu kadrosunda; Aras Bulut İynemli (Yamaç Koçovalı), Perihan Savaş (Sultan Koçovalı), Erkan Kolçak Köstendil (Vartolu Salih Koçovalı), Rıza Kocaoğlu (Aliço), Necip Memili (Cumaali), Nejat İşler (Çağatay Erdenet), İrem Sak (Seren Erdenet), Mustafa Avkıran (Cengiz Erdenet), Kubilay Aka (Celasun), Damla Sönmez (Efsun), Hazal Subaşı (Nehir), Burak Dakak (Akın), Hare Sürel (Damla), Genco Özak (Kulkan Erdenet), İrem Altuğ (Ayşe), Boncuk Yılmaz (Saadet), Mustafa Kırantepe (Medet), Baki Davrak (Ögeday Erdenet), Cem Uslu (Metin), Aytaç Uşun (Meke), Ece Yaşar (Karaca), Kadir Çermik (Emmi), Filiz Taçbaş (Süreyya Erdenet) gibi oyuncular yer alıyor.

ÇUKUR NEREDE ÇEKİLİYOR?

Ekranların uzun soluklu dizisi Çukur'un çekimleri, İstanbul'un Avrupa Yakası'nda yer alan Fatih ilçesinin Balat semtinde gerçekleştiriliyor. Dizide 'Çukur Mahallesi' olarak bahsedilen yer, gerçek hayatta Balat Mahallesi'dir. Koçovalı ailesinin yaşadığı malikâne ise, İstanbul'un Asya Yakası'nda yer alan Çekmeköy ilçesinde yer alıyor.

Gerçek hayatta İstanbul'da Çukur adında bir mahalle bulunmaktadır fakat bu mahalle, Avrupa Yakası'ndaki Beyoğlu ilçesindedir ve 2 bin 620 nüfusa sahiptir. Dizide 'Çukur Mahallesi' olarak gösterilen Balat Mahallesi'nin nüfusu ise 13 bin 91'dir.

Çukur dizisindeki sokak sahnelerinin çoğunluğu Balat ve Fener mahallerinde çekiliyor. Bunun haricinde İstanbul'un çeşitli ilçe ve semtlerinde çekimler gerçekleştiriliyor. Örneğin, Erdenet ailesinin plazası olarak gösterilen bina, Asya Yakası'nın Ataşehir ilçesinde yer alıyor.

ÇUKUR YENİ BÖLÜM FOTOĞRAFLAR

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN