Dağlık Karabağ’da 27 yıl sonra ezan sesleri yükseldi

Azerbaycan’ın Ermeni işgalinden kurtardığı Dağlık Karabağ’daki köylerden birinde 27 yıl sonra ilk kez ezan okundu. O anlar asker kameraları tarafından kaydedilirken, köyün adı güvenlik gerekçesi ile açıklanmadı.

Azerbaycan’ın Dağlık Karabağ’da topraklarını işgalden kurtarmak üzere başlattığı harekat devam ediyor. Azerbaycan ordusunun Dağlık Karabağ’da Ermeni işgalinden kurtardığı bir köyde, 27 yıl sonra ilk kez ezan okundu. Ezan okunan köyün adresi ise güvenlik önlemleri nedeniyle belirtilmedi.

500 BİN DOLARLIK MÜHİMMATI BIRAKIP KAÇTILAR

Azerbaycan ordusu, işgalden kurtarılan Sugovuşan köyünde  Ermenistan ordusuna ait 500 bin dolar (3 milyon 948 bin TL) değerinde askeri araç ve mühimmatı ele geçirmişti. Ele geçirilen 52 araç ve çok sayıdaki mühimmat basına sergilenmişti.

Azerbaycan ordusu yetkilileri, ele geçirilen mühimmatların değerinin 500 bin dolar (3 milyon 948 TL) olduğunu açıklamıştı. Bölgede ilerleyiş sürerken Ermenistan askerleri, bazı mevzilerde silahlarını ve araçlarını bırakarak kaçmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN