Damien Comolli, Fransa'nın Toulouse takımına başkan oluyor

Damien Comolli, Fransa'nın Toulouse takımına başkan oluyor

Fenerbahçe'de görev yaptığı dönemde en çok eleştirilen isim olan ve yaptığı transferler nedeniyle hedef tahtasına konan Damien Comolli, Sarı-Lacivertli ekiple yollarını ayırmasının ardından Fransa'nın Toulouse takımına başkan olmaya hazırlanıyor.

Fenerbahçe'de 1.5 yıl boyunca sportif direktörlük yapan Damien Comolli, Fransa'da başkanlık koltuğuna hazırlanıyor. Fransa basınında yer alan haberlerde, Ligue 2 temsilcisi Toulouse'da Comolli'nin başkan olacağı aktarıldı.

Haberlerin detayında ABD'li yatırım şirketi RedBird Capital Partners'ın, Toulouse kulübünün yüzde 85'ini satın aldığı belirtildi. Kulübün yüzde 15'lik kısmının Olivier Sadran'da kalacağı bildirildi. Yeni şirketin de ilk iş olarak Comolli'yi başkan yapma kararı aldığı kaydedildi.

Damien Comolli sarı-lacivertli kulüpte Michael Frey, Benzia, Diego Reyes, Slimani, Zanka, Jailson, Andre Ayew gibi transferler yaparak tepki çekmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN