Devlet Bahçeli, ''Hükümet istiyor ki Kürt halkı ölsün'' diyen Remziye Tosun'a tepki gösterdi

Devlet Bahçeli, ''Hükümet istiyor ki Kürt halkı ölsün'' diyen Remziye Tosun'a tepki gösterdi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, koronavirüsle ilgili Diyarbakır'da "Hükümet istiyor ki Kürt halkı ölsün" diye açıklama yapan HDP milletvekili Remziye Tosun'a tepki göstererek, derhal dokunulmazlığının kaldırılmasını istedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Corona virüs salgınına değinen Bahçeli, "Virüsü hafife alalım demiyorum, sadece korku ve kaygıya sur çekelim istiyorum" dedi.

Bahçeli, "Bilip bilmeden toplumun ruh sağlığına zarar veren, toplumsal psikolojiyi zedeleyen lekeli provokatörlere kulaklarımızı kapatalım" diye konuştu.

HDP'Lİ VEKİLE SERT TEPKİ

Diyarbakır'da corona virüs salgınıyla ilgili "Hükümet istiyor ki Kürt halkı ölsün" diye megafonla Kürtçe anons yaptıran HDP milletvekili Remziye Tosun'a da tepki gösteren Bahçeli, şunları söyledi:

"İnsanlarımızın arasına kin ve nefret tohumları saçan bu bölücünün derhal dokunulmazlığının kaldırılarak milletvekilliğinden çıkarılması tarihi bir görevdir."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN