Dini nikahlı eşini darp eden şüpheli serbest bırakıldı

Dini nikahlı eşini darp eden şüpheli serbest bırakıldı

Erzurum'da dini nikahlı eşini sokak ortasında darp eden şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Erzurum'da, 19 Temmuz günü sokak ortasında, dini nikahlı eşi Kübra T.'yi (23), darp eden Volkan B. (40), görüntülerin sosyal medyada yayınlanması üzerine gözaltına alındı.

Volkan B., daha sonra sevk edildiği adliyede, Sulh Ceza Hakimliği'nce 'konutu terk etmeme' şeklinde adli kontrol getirilerek salıverildi.

DHA'nın haberine göre, şikayetçi olmayan Kübra T.'nin ise 3 aylık hamile olduğu öğrenildi. Olay günü hastaneye kontrole giden Kübra T.'nin ifadesinde, "Volkan'ı kızdırmak için bebeği aldırdığımı söyledim ama aldırmadım. O da sinirlendi. Şikayetçi değilim" dediği öğrenildi.

NE OLMUŞTU?

Sosyal medyadaki görüntülerde Volkan B.'nin Kübra T.'ye "Sen benimle dalga mı geçiyorsun, öldürürüm seni" dedikten sonra boğazını sıktığı ve karnına yumruk atarak darp etmeyi sürdürdüğü görülüyordu.

Cep telefonu ile o anları görüntüleyen bir kadının “Polisi arıyoruz, sen kime vuruyorsun burası dağ başı mı?" laflarını umursamayan Volkan B., “Ara sana ne” diye cevap verdikten sonra kadını yerden kaldırdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN