23 yaşındaki genci 'acımasızca' öldürdüler: İsrail polisi Kafr Kasım köyünde bir Filistinliyi katletti

23 yaşındaki genci 'acımasızca' öldürdüler: İsrail polisi Kafr Kasım köyünde bir Filistinliyi katletti

Naim Bedir'in ailesi, İsrail polisini 23 yaşındaki çocuğu 'acımasızca' öldürmekle suçlarken, yetkililer Naim Bedir'in kendilerine ateş ettiğini ve arabasıyla polise çarpmaya kalkıştığını söyledi. İsrail polisi, olayın görüntülerini yayınladı.

İsrail işgal güçleri bu sabah, Kafr Kasım kentinde iki İsrail polisinin hafif şekilde yaralanmasına neden olan bir olayda 23 yaşındaki bir Filistinliyi öldürdü. İsrail polisi, belirtilmeyen bir nedenle Naim Bedir'in evine çağrıldıklarını, eve vardıklarında Naim tarafından üzerlerine ateş açıldığını ve Naim'in onları arabayla ezmeye kalkıştığını söyledi.

Yerel basına konuşan Naim Bedir'in ailesi, İsrail polisinin olaylara ilişkin anlattıklarını yalanladı ve onları Bedir'i "acımasızca" öldürmekle ve "hikâye" uydurmakla suçladı. Aileden bir kişi, "Polis, oğlumuz Naim'i acımasızca öldürdükten sonra evi bastı ve çocukların gözleri önünde eve saldırdığını" söyledi. İsrail'in merkezindeki bir Filistin köyü olan Kafr Kasım'da İsrail sınır polisi 1956'da 50 sivili katletmişti.

İsrail polis şefi Kobi Shabtai, güvenlik güçlerinin hızlı davranıp Naim'i öldürerek ailesinin evine saldırmasını, "yerleşimde faaliyet gösteren polis gücüne karşı planlanan daha kapsamlı bir saldırıyı önlediğini" iddia etti. İsrail polisi, Naim'in geri çekilmeden önce evinin dışındaki polis memurlarına silah doğrulttuğunu gösteren görüntüleri yayınladı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN