ABD'de kan donduran olay: 6 yaşındaki çocuk öğretmenini silahla vurdu

ABD'de kan donduran olay: 6 yaşındaki çocuk öğretmenini silahla vurdu

ABD'de bir okulda, 6 yaşındaki öğrenci, öğretmenini tabancayla vurarak ağır yaraladı. Çocuk, polis tarafından gözaltına alınırken, öğretmenin hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi. Çocuğun, silahı nasıl elde ettiği henüz belirlenemedi.

ABD'nin Virginia eyaletine bağlı Newport News kentindeki Richneck İlköğretim Okulu'nda, 6 yaşındaki bir öğrenci, öğretmenini tabancayla vurdu. Newport News Polis Departmanından yapılan açıklamada, vurulan öğretmenin bölgedeki bir hastaneye kaldırıldığı ve hayati tehlikesinin bulunduğu, olayda hiçbir öğrencinin yara almadığı belirtildi.

Polis, çocuğun silahı nasıl elde ettiğinin henüz bilinmediğini aktardı.

Yerel medyada yer alan haberlerde, vurulan öğretmenin 30'lu yaşlarda bir kadın olduğu kaydedildi.

'KAZARA OLMADI'

CNN'e göre, Polis Şefi Steve Drew, düzenlediği basın toplantısında, öğrencinin öğretmenini "kazara" vurmadığını; yaşadığı tartışma sırasında ona ateş ettiğini söyledi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. ​

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN