ABD'de sel felaketinde bilanço ağırlaşıyor: 22 ölü, 45 kayıp

ABD'de sel felaketinde bilanço ağırlaşıyor: 22 ölü, 45 kayıp

ABD’nin Tennessee eyaletinde şiddetli yağışların yol açtığı sel felaketinde yaşamını yitirenlerin sayısı 22'ye yükseldi. Yetkililer, selde 45 kişinin kayıp olduğunu, bölgeye gönderilen yardım ekiplerinin kurtarma çalışmalarına devam ettiğini bildirdi.

ABD’nin Tennessee eyaletinin Hickman, Houston ve Humphreys ve Dickson bölgelerinde şiddetli yağış sel felaketine yol açtı. Eyalet yetkilileri, yağışlar nedeniyle Waverly kentindeki otoyolda ulaşımın sağlanamadığını belirterek, Hickman, Houston ve Humphreys bölgelerinde elektrik kesintileri yaşandığını ifade etti.

lallaa.jpg

22 ÖLÜ, 45 KAYIP

Yetkililer, selde ölenlerin sayısının 22'ye çıktığını, 45 kişinin ise kayıp olduğunu söyledi.

Selden etkilenen bölgelerde 20.00'dan itibaren sokağa çıkma yasağı devam ederken bölgeye gönderilen helikopter ve yardım ekipleri de arama kurtarma çalışmalarını sürdürüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN