ABD'nin en yaşlı Senatörü Grassley hastaneye kaldırıldı

ABD'nin en yaşlı Senatörü Grassley hastaneye kaldırıldı

ABD senatosunun en yaşlı üyesi Cumhuriyetçi Chuck Grassley, enfeksiyon nedeniyle tedavi gördüğü hastaneye kaldırıldı. 90 yaşındaki Senatörün memleketi Iowa'daki hastanede antibiyotik tedavisi gördüğü belirtildi.

Kaliforniya Senatörü Dianne Feinstein'ın Eylül ayında ölümünün ardından Senato'nun en yaşlı üyesi olan Chuck Grassley, enfeksiyon nedeniyle tedavi gördüğü hastaneye kaldırıldı.

BBC'de yer alan habere göre, 90 yaşındaki Senatörün memleketi Iowa'daki hastanede antibiyotik tedavisi gördüğü belirtildi.

Ofisi tarafından yapılan açıklamada, "Senatör Chuck Grassley, bir enfeksiyonu tedavi etmek için bölgedeki bir hastanede antibiyotik tedavisi alıyor" ifadesi kullanılmıştı. Grassley'in moralinin iyi olduğu belirtilirken, doktorların talimatları doğrultusunda en kısa sürede işine geri döneceği belirtildi.

Senatör Grassley ilk kez 1980'de Senato'ya seçilmiş ve bunu yedi kez yeniden seçilme izlemişti.

Bay Grassley, son aylarda sağlık sorunları yaşayan ve hastane ziyaretleri yaşayan birçok yaşlı yasa koyucudan biri. Senato Azınlık Lideri Mitch McConnell de geçtiğimiz baharda düşme sonucu hastaneye kaldırılmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN