Altı tane daha bulundu: Biden’ın evi gizli belge kaynıyor

Altı tane daha bulundu: Biden’ın evi gizli belge kaynıyor

ABD Başkanı Joe Biden’ın ev ve ofisinde bulunan gizli devlet belgelerinin sayısı her geçen gün artıyor. Yetkililer, Biden'ın evinde yaptığı yeni aramada altı tane daha gizli belge buldu.

ABD Başkanı Joe Biden’ın avukatı olan Bob Bauer, ABD Adalet Bakanlığı’ndan yetkililerin Biden’ın Delaware eyaletinde bulunan evinde yeni gizli belgeler bulduğunu açıkladı.

SENATÖRLÜK DÖNEMİNDEN KALMA BELGELER VAR

Avukat Bauer'a göre, bazı gizli belgeler ve materyaller, Biden'ın 1973'ten 2009'a kadar Senato’da görev aldığı dönemlere ait. Bauer, bazı belgelerin ise 2009'dan 2017'ye kadar Obama yönetiminde başkan yardımcısı olarak görev yaptığı zamanlardan kaldığını söyledi.

12 SAAT SÜREN ARAMA

Bauer, Başkan'ın "Adalet Bakanlığı’nın potansiyel başkan yardımcısı kayıtları ve potansiyel gizli materyaller için tüm binada arama yapmasına izin vermek için evine" erişim teklif ettiğini söylerken, 12 saatten fazla süren arama yapan Adalet Bakanlığı’ndan yetkililer, Biden'ın başkan yardımcılığı döneminde bizzat el yazısıyla yazdığı bazı notları da ele geçirdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN