Biden’ın konutları gizli belgeden geçilmiyor: Beş tane daha bulundu

Biden’ın konutları gizli belgeden geçilmiyor: Beş tane daha bulundu

ABD Başkanı Joe Biden'ın gizli belge skandalının sonu gelmiyor. Ülkesinin çeşitli yerlerinde bulunan ofis ve evlerinden çıkan gizli devlet belgeleri ABD kamuoyunu günlerdir meşgul ederken, Beyaz Saray’dan yapılan son açıklamada, yeni belgelerin bulunduğu belirtildi.

Beyaz Saray'dan yapılan duyuruya göre, Başkan Joe Biden'ın yardımcıları, başkanın Delaware eyaletinde bulunan evinde ve Biden Diplomasi Merkezi’nde beş sayfa daha gizli belge buldu.

‘SAVCIYLA İŞ BİRLİĞİ YAPACAĞIZ’

Başkan Biden’ın danışmanlarından Richard Sauber, "Şimdi, tespit edilen belgeler, bunların nasıl tanımlandığı ve nerede bulundukları hakkında belirli ayrıntıları kamuoyuna açıkladık. Beyaz Saray, yeni atanan özel savcıyla ile iş birliği yapacak" dedi.

Ortaya çıkan en son belgeler, Biden’ın özel mülklerinde son bir haftada bulunan gizli belgelerin üçüncüsü olurken, Sauber, gizli belgelerin incelenmesi için Adalet Bakanlığı’yla koordineli bir şekilde çalıştıklarını söyledi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN