Bottle Cap Challenge nedir? Bottle Cap Challenge nasıl yapılır? Dünyayı kasıp kavuran yeni trend…

Bottle Cap Challenge nedir? Bottle Cap Challenge nasıl yapılır? Dünyayı kasıp kavuran yeni trend…

Döner tekme ile şişe kapağı açma akımı olarak bilinen ‘Bottle Cap Challenge’ hem dünyada hem de Türkiye’de ünlü-ünsüz herkes tarafından yapılıyor. Yeni bir akım olan Bottle Cap Challenge trendi, şu sıralar sosyal medyada oldukça revaçta. Herhangi bir şişenin kapağını döner tekme ile açmaya çalışanlar, birer birer bu denemelerini videoya çekerek sosyal medyadan paylaşıyor. Peki Bottle Cap Challenge nasıl başladı, kim başlattı? İşte yeni sosyal medya akımıyla ilgili bilinmesi gerekenler.

Ayakla kapak açma trendi olarak bilinen Bottle Cap Challenge, son zamanlarda sosyal medyada hem ünlüler hem de vatandaşlar arasında sıkça deneniyor. Tekvandocu Farabi Daavletchin ile başlayan Bottle Cap Challenge akımı, ünlü oyuncu Jason Statham ile popülerleşince, tüm dünyada ve Türkiye’de de birçok kişi tarafından yapılıyor. Peki döner tekme atarak şişe kapağının açıldığı Bottle Cap Challenge akımı nedir? Bottle Cap Challenge nasıl yapılır? Bottle Cap Challenge kim tarafından çıkarıldı? Tüm gelişmeler karar.com’da…

BOTTLE CAP CHALLENGE NEDİR?

Sosyal medyadaki meydan okumalara bir yenisi daha eklendi. İnternet aleminde son zamanlarda trende olan son akım ise Bottle Cap Challenge, yani ayakla şişe kapağı açma oldu.

BOTTLE CAP CHALLENGE’I KİM BAŞLATTI?

Kazakistanlı tekvandocu Farabi Daavletchin tarafından başlatılan Bottle Cap Challenge akımında amaç, içi su dolu olan şişenin kapağını tekme ile açmak ve bunu yaparken suyu dökmemek...

ÜNLÜ İSİMLER DE DAHİL OLDU

Farabi Daavletchin'in başlattığı meydan okumaya katılan ilk ünlü isim tasarımcı Errolsun Hugh oldu. O da karışık dövüş sanatları ustası Max Holloway'i davet etti. Max Holloway de Amerikalı şarkıcı John Mayer'a; John Mayer ise ünlü İngiliz oyuncu Jason Statham'a meydan okudu. Meydan okumaya kayıtsız kalmayan oyuncu, tekmesiyle şişe kapağını açtı. Kısa sürede meydan okumaya dönüşen bu trendin yayılmasında Jason Statham'ın rolü büyük oldu. Statham'ın videosu 2 günde 15 milyon izlenme ve binlerce yorum aldı. İsveçli futbolcu Zlatan Ibrahimovic, akıma uyan bir başka isim... Soyunma odasında kaydedilen futbolculunun videosu kısa sürede milyonlarca izlenmeye ulaştı. Sadece ünlü isimler değil, çok sayıda sosyal medya kullanıcısı da döner tekme ile şişe kapağı açma videolarını paylaştı. Dalga dalga yayılan bu akım sosyal medya kullanıcılarının ve başka ünlülerin denemeleriyle milyonlarca kişiye ulaştı. O videolardan bazıları ise şöyle:

Dünya akımı haline gelen "Bottle cap challenge" Jason Statham ve Donnie Yen gibi aksiyon oyuncularınında katıldığı ayakla şişe kapağı çevirme akımına şarkıcı Derya Uluğ'da dahil oldu. Sabit suran bir şişeği döner tekme atarak tek seferde açma akımı her ne kadar kolay görünsede oldukça zordur. Akımı ünlü tekvandocu Farabi Davletchin başlattı.

 

AKIMA UYAN NURGÜL YEŞİLÇAY DA OKLAVA İLE KAPAK AÇTI

Sosyal medyada hızla yayılan döner tekme ile kapak açma akımına Nurgül Yeşilçay da dahil oldu. Kendine özgü şekilde akıma dahil olan başarılı oyuncu, hamur açarken oklava ile şişe kapağı açtı.

Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, sosyal medyada hızla yayınlanan Bottle Cap Challenge akımına ilginç bir videoyla katıldı. Ünlü oyuncu, şişenin kapağını döner tekmeyle değil oklava ile açtı.

OKLAVAYLA KAPAK AÇTI
Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay ise Instagram'dan oklavayla hamur açtığı bir video yayınladı. Yer sofrasında hamur açan Yeşilçay, ani bir şekilde oklavayla pet şişenin kapağına vurarak açtı. Ünlü oyuncu #bottlecapchallenge etiketiyle paylaştığı videoya, "Veeee yoğun istek üzerine!!!! Bizde de böyle!!!" notunu yazdı.

ÜNLÜ İSİMLER AKIMA DAHİL OLDU
Oyuncunun videosu 575 bin görüntülenmeye ulaşırken 3 binden fazla da yorum aldı. Kapak açma akımına Derya Uluğ, Yasemin Sakallıoğlu, Zlatan Ibrahimovic, Jason Statham, John Mayer gibi ünlü isimlerde dahil oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN