Christopher Nolan yeni filminin konusu Ordu'da geçiyor

Christopher Nolan yeni filminin konusu Ordu'da geçiyor

Oscar ödüllü yönetmen Christopher Nolan'ın, 2026'da vizyona girecek olan The Odyssey filminin konusu Ordu'da geçiyor. Filmde Matt Damon, Tom Holland, Anne Hathaway, Zendaya, Robert Pattinson gibi yıldız isimler bir araya gelecek. Yapım, yönetmenin en yüksek bütçeli filmi olacak.

Oscar ödüllü yönetmen Christopher Nolan, yeni filmi The Odyssey için Türkiye’yi tercih etti. 2026 yılında vizyona girmesi planlanan yapımın konusu Ordu'da geçiyor.

Dünyaca ünlü yönetmenin şimdiye kadarki en büyük bütçeli projesi olması bekleniyor. Film, Truva Savaşı'nın ardından Odysseus’un evine dönüş yolculuğunda yaşadığı zorlukları ve mitolojik maceraları konu alacak. Türkiye"nin Yason Burnu'nu dünya turizmine tanıtması ve ünlü yönetmen Christopher Nolan'ın konusu Ordu'da geçen "The Odyssey" efsanesinin filminin çekimlerinin bölgeye olan ilgiyi katlayarak arttıracak.

HOLLYWOOD’UN YILDIZLARI KADRODA

Başrollerinde Matt Damon, Tom Holland, Anne Hathaway, Zendaya, Lupita Nyong’o, Robert Pattinson, Jon Bernthal ve Charlize Theron gibi dünya çapında ünlü isimlerin yer aldığı yapım, sinema dünyasında şimdiden büyük bir heyecan yarattı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN