Fahrettin Koca'dan Gazze açıklaması: Bizim tarafımız insanlıktır

Fahrettin Koca'dan Gazze açıklaması: Bizim tarafımız insanlıktır

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İsrail güçlerinin Gazze'deki sivilleri hedef almasından bahsetti. Bakan Koca Filistin'e gemi hastanesi göndermek için hazır olduklarının altını çizerken, "Bizim tarafımız insanlıktır. Türkiye, bebeklerin, masum insanların yanında olmaya devam edecektir" şeklinde konuştu.

İsrail’in Gazze’ye yönelik bombardımanı on dördüncü gününde de sürüyor. Bölgede can kaybı sayısı her geçen saat artarken, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’dan bir açıklama geldi.

KOCA'DAN TELEFON DİPLOMASİSİ

Bakan Koca, "Gazze’deki hastane saldırısının ardından, Dünya Sağlık Örgütü’nün en üst düzey yöneticileri başta olmak üzere, Mısır ve Lübnan’ın da içinde bulunduğu çok sayıdaki muhatabımla telefon diplomasisi gerçekleştirdim. Buna kararlılıkla devam ediyorum" şeklinde konuştu.

"TÜRKİYE SAĞLIK HİZMETİ SUNMAYA HAZIR"

Koca, Türkiye’nin bölgeye gemi hastanesi göndermeye ve sahra hastaneleri kurmaya hazır olduğunu belirterek, “Filistinli kardeşlerimize sağlık hizmeti sunmaya hazırız.” dedi.

Bakan Koca, "Bu şartlarda, Filistinli kardeşlerimiz için yapacağımız her şey, kutsal görevdir. Türkiye, bebeklerin, masum insanların yanında olmaya devam edecektir. Bizim tarafımız insandır, tarafımız insanlıktır" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN