Finlandiya Başbakanı Marin'in festival tarzı: Elbisenin fiyatı gündem oldu

Finlandiya Başbakanı Marin'in festival tarzı: Elbisenin fiyatı gündem oldu

Tarzı ve katıldığı festivallerle gündemden düşmeyen Finlandiya Başbakanı Sanna Marin, bu kez de Helsinki'deki Flow Festivali'ne katıldı. Marin'in, bitpazarından 8 euroya aldığı bir elbiseyle katıldığı etkinlikten fotoğrafları, sosyal medyada çok konuşuldu.

Politikacıların alışılmış tarzlarının dışında yaşantısıyla sık sık gündeme gelen, Finlandiya’nın en genç başbakanı olan 36 yaşındaki Sanna Marin, başkent Helsinki'de düzenlenen Flow Festivali'nden fotoğraflarıyla yine sosyal medyanın gündemine oturdu.

Yazar Tom Moyan, Sanna Marin’in Flow Festivali’nde çekilmiş bir fotoğrafını sosyal medyadan paylaştı. Resmi fotoğrafçısı Janita Autio ile poz veren başbakan, bu fotoğrafla platformda çok konuşuldu.

1.jpg

Bir festival katılımcısıyla daha fotoğrafı ortaya çıkan Marin, kısa sürede sosyal medyada en çok konuşulan isim oldu.

Öte yandan pek çok kullanıcı da başbakanın festival elbisesini aradı. Kıyafetin satıldığı platformu bulan kullanıcılar, bit pazarı benzeri bir yerden satılan kıyafetin değerinin yalnızca 8 euro olduğunu keşfetti.

1-001.jpg

Sanna Marin, bir rock ve metal müzik hayranı olmasıyla biliniyor. Ülkede düzenlenen müzik festivallerini sıkı takip eden başbakan, daha önce de Ruisrock festivaline katılmış; deri ceket, kot şort ve bottan oluşan tarzıyla dikkatleri üzerine çekmişti.

1-002.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN