Finlandiyalı parlamenterden Türk kebabı boykot çağrısı

Finlandiyalı parlamenterden Türk kebabı boykot çağrısı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İsveç ve Finlandiya'nın NATO'ya başvurusunu veto etmesinin ardından Finlandiyalı Parlamenter Mikko Karna'dan tepki geldi. Karna, Finlandiyalıları Türkiye tatillerini, Türk kebap restoranlarını ve Türkiye yapımı otomobilleri boykot etmeye çağırdı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz günlerde İsveç ve Finlandiya için "NATO üyeliklerine olumlu bakmıyoruz. Türkiye'ye gelip bizimle görüşeceklermiş. Kusura bakmasınlar, boşuna gelmesinler" diyerek iki ülkenin NATO başvurusunu veto etmişti.

TÜRKİYE İÇİN BOYKOT ÇAĞRISI

Serbestiyet'te yer alan habere göre; Erdoğan'ın açıklamalarının ardından Finlandiyalı Parlamenter Mikko Karna, Türkiye’ye tatil seyahatleri, Türk kebapları ve Türkiye yapımı otomobilleri boykot çağrısı yaptı. Karna, boykot mesajında Kürt kebaplarının lezzetini de vurguladı.

fin.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (8)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
8 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN