Gazze Şeridi'nde 173 İsrail askeri öldü

Gazze Şeridi'nde 173 İsrail askeri öldü

İsrail ordusunun Gazze'de başlattığı saldırılar devam ederken İsrail askerlerinin son durumu açıklandı. İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF) çatışmalarda 1 askerinin daha ölmesiyle Gazze Şeridi’ndeki kara operasyonunda ölen toplam asker sayısının 173’e yükseldiğini duyurdu.

İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırıları 7 Ekim’den bu yana sürerken, Gazze Şeridi’ndeki kara operasyonunda hayatını kaybeden İsrail askeri sayısı artmaya devam ediyor.

The Times Of Israel'de yer alan habere göre, İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF) çatışmalarda 1 askerinin daha ölmesiyle Gazze Şeridi’ndeki kara operasyonunda ölen toplam asker sayısının 173’e yükseldiğini duyurdu.

IDF, ölen askerin 24 yaşında Çavuş Amichai Yisrael Yehoshua Oster olduğunu belirtti. IDF ayrıca aynı olayda iki askerin de ağır yaralandığını söyledi.

İsrail Savunma Kuvvetleri Güney Komutanı Tümgeneral Yaron Finkelman, Gazze Şehri'nin Daraj ve Tuffah mahallelerini ziyaret ederek, Gazze'deki çatışmaların “bir süre daha devam edeceğini” belirtti. Finkelman, "Hamas'ı burada ve Şeridi'nin her yerinde vurmaya devam edeceğiz" diye ekledi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN