İsrail, Kızılay'ı vurdu: Ölü ve yaralılar var

İsrail, Kızılay'ı vurdu: Ölü ve yaralılar var

Filistin Kızılayı, İsrail'in Han Yunus'taki Kızılay merkezine saldırdı. Saldırıda yerinden edilmiş Filistinlilerin de bulunduğu çok sayıda kişi hayatını kaybetti.

Gazze Şeridi'ne 7 Ekim'den bu yana bomba yağdıran İsrail ordusu, bölgede bulunan hastane ve sağlık kuruluşlarını hedef almayı sürdürüyor. Filistin Kızılayı, İsrail güçlerinin abluka altındaki Gazze Şeridi'nin Han Yunus bölgesinde yer alan merkezlerini bombaladığını açıkladı.

Saldırıda yerinden edilmiş Filistinlilerin de bulunduğu çok sayıda kişi hayatını kaybederken, çok sayıda kişi de yaralandı.

"İSRAİL SİHA'LARI EMEL HASTANESİ ÇEVRESİNİ HEDEF ALIYOR"

Öte yandan Filistin Kızılayı, İsrail ordusuna ait silahlı insansız hava araçlarının (SİHA) Han Yunus'taki el-Emel Hastanesi ve Kızılay merkezi çevresini hedef aldığını da kaydetti.

İsrail güçlerinin bombaladığı Gazze'de can kaybı 22 bini geçti. 28 Aralık'ta Emel Hastanesi çevresine yönelik saldırıda en az 10 Filistinli öldürülmüş, 12 kişi de yaralanmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN