Halep yağmalanıyor! Esed'in milisleri işbirliği yaptı

Halep yağmalanıyor! Esed'in milisleri işbirliği yaptı

Doğu Halep'te tahliyelerin tamamlanmasının ardından, Esed rejimi ve İran destekli terör grupları tarafından işgal edilen Halep'te yağma sürüyor.

Esed'e bağlı milis kuvvetler (Şebbbiha), İran destekli milisler ve PYD terör örgütü mensupları, muhalifler tarafından boşaltılan mahallelerde tüm evleri yağmalıyor.

Halep yerel meclis başkanı Bretta Hacı Yeni Şafak'a yaptığı açıklamada, "İşgalciler ayakta kalan her eve girip ve buldukları herşeyi çalıyorlar" diye konuştu.

Halep'te şehrin 4'te üçünün şehri terketmek zorunda kaldığını belirten Bretta Hacı Esed bölgesinde çalıntı mallar için oluşturulan pazarlar kurulduğunu ve bu durumun işgalin boyutu ve rejimin Suriye halkına bakışını yansıtan en iyi örnek olduğunu vurguladı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN