İdlib'i bu kez Rus savaş uçakları vurdu

İdlib'i bu kez Rus savaş uçakları vurdu

Suriye'nin İdlib kentindeki sivil yerleşimlere düzenlenen hava saldırılarında bir aileden 5 sivil yaralandı Muhaliflere ait uçak gözlemevi "Lazkiye'deki Hımeymim üssünden havalanan iki Rus savaş uçağı, İdlib'in Urem El Cuz, Bsenkul ve Cebel El Arbain'in yakınlarına saldırı gerçekleştirdi" açıklaması yaptı.

Suriye'de 'İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi' sınırları içindeki sivil yerleşimlere gece saatlerinde düzenlenen hava saldırılarında bir aileden 3'ü çocuk 5 sivil yaralandı.

'İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi' sınırları içerisinde, İdlib'in güneydeki Eriha ilçesine bağlı Urem El Cuz beldesine, Bsenkul köyüne ve Cebel El Arbain bölgesinin yakınlarına gece geç saatlerde hava saldırısı düzenlendi. 

Sivil Savunma (Beyaz Baretliler) ekiplerinden alınan bilgiye göre, saldırılarda bir aileden 3'ü çocuk 5 sivil yaralandı. 

Muhaliflere ait uçak gözlemevi de sosyal medya hesabında, "Lazkiye'deki Hımeymim üssünden havalanan iki Rus savaş uçağı, İdlib'in Urem el Cuz, Bsenkul ve Cebel El Arbain bölgesinin yakınlarına saldırı gerçekleştirdi." bilgisini paylaştı.

İDLİB/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN