İngiltere'de korkunç olay: Hemşire 7 bebeği öldürmekle suçlanıyor

İngiltere'de korkunç olay: Hemşire 7 bebeği öldürmekle suçlanıyor

İngiltere'nin Chester kentinde bir hemşire, yedi bebeği öldürmek suçuyla yargılanıyor. Ayrıca hemşirenin yine beş erkek ve beş kız çocuğunun daha hayatına kastettiği iddia edildi.

İngiltere'nin Chester kentinde hemşirelik yapan Lucy Letby, yedi bebeği öldürme suçunun yanında, Haziran 2015 ve Haziran 2016 tarihleri arasında 10 bebeği daha öldürmeye teşebbüs etmekle suçlanıyor.

32 yaşındaki Letby'nin Countess of Chester Hastanesinde çalışırken, beş erkek ve iki kız çocuğunu öldürdüğü söyleniyor. Hemşire ise beş erkek ve beş kız çocuğunun daha hayatına kastettiği iddiaları da dahil olmak üzere tüm suçlamaları reddediyor.

Letby'nin sözkonusu öldürme işini, yenidoğan ünitesinde görevli olduğu sırada gerçekleştirdiği düşünülüyor. Ölen ya da hayatta kalan çocukların kimlikleri, yasal nedenlerden dolayı açıklanamıyor.

Mahkemenin çıkardığı kararla muhabirlerin çocuklarla bağlantılı ebeveyn ve tanıkların kimliklerini açıklamaları da yasaklandı. Manchester Crown Mahkemesindeki duruşmanın altı ay kadar sürmesi bekleniyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN