İsrail Gazze'ye gece boyu bomba yağdırdı: En az 45 can kaybı, onlarca yaralı...

İsrail Gazze'ye gece boyu bomba yağdırdı: En az 45 can kaybı, onlarca yaralı...

İsrail'in dün gece, Han Yunus ve Refah kentleri de dahil Gazze Şeridi'nin birçok farklı yerine düzenlediği hava saldırılarında, en az 45 Filistinli hayatını kaybederken, onlarca kişi de yaralandı.

İsrail, dün gece, abluka altındaki Gazze Şeridi'nin farklı yerlerine birçok hava saldırısı düzenledi.

İsrail savaş uçaklarının Gazze Şeridi'nin güneyindeki Han Yunus kentinin doğusundaki El-Fehhari bölgesinde El-Amuri ailesine ait eve düzenlediği hava saldırısında 11 kişi hayatını kaybederken, onlarca kişi de yaralandı.

İsrail'in Gazze Şeridi'nin güneyindeki Refah şehrinde bir Filistinlinin evini hedef alması sonucu ise en az 20 kişi yaşamını yitirirken, Refah'taki Şabura Mülteci Kampı'nda da Diyab ailesinin evini bombalaması sonucu çok sayıda kişi öldü ve yaralandı.

1-007.jpg

YİNE MÜLTECİ KAMPINA SALDIRI

İsrail savaş uçakları ayrıca Gazze Şeridi'nin orta kesimindeki El-Megazi Mülteci Kampı'na da bir dizi hava saldırısı düzenledi.

Kamptaki Ez-Zaferan Cami'nin yanı sıra en az iki evin hedef alındığı hava saldırılarında 14 kişi hayatını kaybetti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN